Çanakkale Yeniceli Piyade Uzman Çavuş Burak Geniş, Ağrı'da gerçekleşen elim bir kaza sonucunda şehit düştü. Şehit Geniş'in naaşının yarın İkindi Namazına müteakip Yenice ilçesinde düzenlenen törenle toprağa verileceği öğrenildi. 

Yeniceli şehit Piyade Uzman Çavuş Burak Geniş için Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'in Bakanlığın x hesabından yayımlanan taziye mesajında şu ifadelere yer verildi:

"Kahraman silah arkadaşımız, 2 Ekim 2024 tarihinde şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensuplan adına Allah'tan rahmet; kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim."

Çanakkale’de sevilen müzisyenin yasa boğan ölümü Çanakkale’de sevilen müzisyenin yasa boğan ölümü

Çanakkale Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman ise yayımladığı taziye mesajında, "Aziz Milletimizin Kahraman Evladı, Hemşehrimiz Piyade Uzm.Çvş. Burak GENİŞ’in, Ağrı İlinde meydana gelen araç kazasında, şehit düştüğünü derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum. Şehidimize Allah'tan rahmet, Milletimize başsağlığı ve sabır diliyorum. Ruhu şad, mekânı cennet olsun" dedi.

Boğaz Medya ailesi olarak, şehidimize Allah'tan rahmet, ailesine ve milletimize başsağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun.

Muhabir: Murat Yüksel