Çanakkale’de sağlık hizmeti yaşlıların ayağına gidiyor Çanakkale’de sağlık hizmeti yaşlıların ayağına gidiyor

Kentte mekanlarda yaptığı programlarla tanınan müzisyen Erdem Sarıtaş, bir süre önce geçirdiği beyin kanaması sonucu, yoğun bakım servisinde tedavi altına alınmıştı. Sevilen müzisyen yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 43 yaşında hayata veda etti.

Müzik tutkunu Erdem Sarıtaş’ın vefatı Çanakkale’yi adeta yasa boğdu. Çok sayıda kişi acı haberi sosyal medya hesaplarından paylaşarak üzüntülerini ifade ederek taziyelerini iletti.

Kepez Beldesinde, merhum Erdem Sarıtaş’ın da sahne aldığı mekanlardan birisi olan Harman Yeri’nin sahibi Muammer Barışkan da acı habere ilişkin yaptığı paylaşımda, “Çok değerli kardeşim Erdem Sarıtaş; bana hayatta en mutlu olduğum yer sahne demişti. Bu sabah aldığım kötü haberle derin bir üzüntü yaşadım. Sevdiklerimizi kaybetmek hayatın en zor yanlarından biri ve bu acıyı anlamak kolay değil. Sarıtaş ailesine ve sevenlerine bu zor süreçte sabır ve dayanma gücü diliyorum. Hayatın en zor tarafı, sevdiklerimize veda etmektir. Güzel hatıraları bizimle yaşamaya devam edecek. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun” diyerek acısını kelimelere döktü.

Muhabir: Murat Yüksel