00:10 Spor

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray 25 puanla liderliğini sürdürürken, Beşiktaş sahasında 3 puana uzandı ve takibini sürdürdü. Fenerbahçe ise Samsunspor deplasmanında puan kaybı yaşadı.

00:06 Asayiş

Otomobil, demir yüklü tırla çarpıştı. 3 kişinin hafif şekilde yaralandığı kazada, otomobil sürücüsünün 5.46 promil alkollü olduğu ve daha önce de ehliyetine el konulduğu belirlendi.

4 saat önce Spor

Suudi Arabistan'ın Al Hilal takımında forma giyen Brezilyalı yıldız futbolcu Neymar, yaşadığı ağır sakatlığın ardından 369 gün sonra sahalara döndü.

5 saat önce Asayiş

Evde fenalaşan 5 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.

6 saat önce Spor

İspanya'da yapılan 2024 Dünya Superbike Şampiyonası'nın 12. ve son ayağının ilk yarışında ikinci olup puanını 493'e çıkararak 2. kez dünya şampiyonu olan milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu İstanbul’a geldi.

6 saat önce Asayiş

İki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 7 kişi yaralandı.

7 saat önce Asayiş

4 katlı binanın 2. katında çıkan yangın, korku dolu anlara sebep oldu. Evlerinde mahsur kalan 2’si çocuk 3 kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

8 saat önce Asayiş

Öğrenci servisi, hemzemin geçitte yolcu treninin arka vagonuna çarptı. Kazada ölen ya da yaralanan olmadı.

9 saat önce Asayiş

Yolcu minibüsü, park halindeki tıra arkadan çarptı. Kazada 8 kişi yaralandı.

9 saat önce Asayiş

Tıra arkadan çarpan otomobilde bulunan 2 kişi sıkıştı. Tırın altında kalan otomobilden itfaiye ekipleri tarafından çıkarılan yaralılar hastaneye kaldırıldı.