Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre, Çanakkale’de önümüzdeki günlerde yağmur geri dönüyor. 5 Ekim Cumartesi günü itibarıyla kentte gök gürültülü sağanak yağış etkisini gösterecek ve bu durum 7 Ekim Pazartesi gününe kadar devam edecek. Çanakkale’de 5 Ekim Cumartesi günü sıcaklık 29 dereceye kadar yükselirken, yağışlı hava dalgasıyla birlikte sıcaklık 6 Ekim Pazar günü 23 dereceye düşecek. Gök gürültülü sağanak yağışların etkisini arttırması beklenirken, Pazartesi günü yağışlı hava devam edecek ve sıcaklıklar daha da düşerek 20 dereceye kadar inecek.

'Filistin Devleti’nin tanınması büyük anlam ve önem ifade ediyor' 'Filistin Devleti’nin tanınması büyük anlam ve önem ifade ediyor'

Fds

Hafta Sonu Yağışlı Geçecek

Meteorolojik verilere göre Cumartesi ve Pazar günleri Çanakkale ve çevresinde gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Özellikle Cumartesi günü yağışlar oldukça etkili olacak. Hafta sonu planı yapacak olan vatandaşların, yağışlara karşı tedbirli olmaları öneriliyor. 7 Ekim Pazartesi günü de Çanakkale’de sağanak yağış etkisini sürdürecek. Sıcaklık 20 derece civarında seyredecek. Bu yağışlı hava dalgası 8 Ekim Salı gününe kadar devam edecek gibi görünüyor, ancak Salı günü yağışların etkisinin azalması ve daha yerel hale gelmesi bekleniyor.

Sssssssssssssssssss-1

Muhabir: Murat Yüksel