Biga Belediyesi’nin çocuklar için düzenlediği yaz atölyeleri başladı.

Biga ilçesindeki çocuklar için belediye tarafından düzenlenen yaz atölyeleri, hem eğlenceli hem de öğretici eğitimleri ile başladı. Biga’nın tarihinin de anlatıldığı atölyelerde çocuklar, yeni arkadaşlıklar kurma fırsatı da yakalıyor. Yapılan atölyelerle minikler, el becerilerini de geliştirebiliyor.

Biga Belediyesi’nin çocuklara yönelik düzenlediği atölyeler kapsamında ‘Oyun Arkadaşımla Masal Okuma Atölyesi’ etkinliği Halim Bey Konağı’nda gerçekleştirildi. Çocuklar, bu eşsiz atmosferde Biga’nın tarihi ve kültürel zenginlikleri ile ilgili fikir sahibi olurken masallarla edebiyatın büyülü dünyasına daldılar. Masal okuma seanslarının yapıldığı bu etkinlik, çocukların sosyal ve kültürel gelişimlerinin artmasına yardımcı olurken, keyifli vakit geçirmelerini de sağladı.

“Çocuklarımız hem eğleniyor hem de öğreniyorlar”

Biga Belediyesi, atölye çalışmalarına yönelik bir paylaşımda bulundu. Yaz atölyelerinin birbirinden eğlenceli ve öğretici aktivitelerle devam edeceğinin belirtildiği paylaşımda şu ifadeler yer buldu:

 “Oyun Arkadaşımla Masal Okuma Atölyesi ile tarih ve kültür dolu konağımızda miniklerimiz bir araya geldi.  Bu keyifli etkinlikte, çocuklarımız hem eğleniyor hem de öğreniyorlar. Masalların dünyasında, tarihimizin ve kültürümüzün izlerini keşfederken, yeni arkadaşlıklar kurmanın mutluluğunu yaşıyorlar.   Halim Bey Konağı Yaz Atölyeleri, birbirinden eğlenceli ve öğretici aktivitelerle devam ediyor. Tüm çocuklarımızı ve ailelerini, bu unutulmaz anlara tanıklık etmeye davet ediyoruz”

Hastanede tedavi gören Kıbrıs Gazisine, ‘Gaziler Günü’ ziyareti Hastanede tedavi gören Kıbrıs Gazisine, ‘Gaziler Günü’ ziyareti

Muhabir: Şahver Banu Çağlak