Çocuk Haberleri

Çocuk haberleri ve güncel Çocuk gelişmeleri, Çocuk ile ilgili tüm video, Çocuk fotoğrafları ve Çocuk haberleri Çanakkale Boğaz Gazetesi sitemizde


Asayiş

Serinlemek için suya gire 2 kardeş ve anneleri boğularak yaşamını yitirdi.

Asayiş

Beton mikseri park halindeki gelin arabasının üzerine devrildi. Kazada 1 çocuk hayatını kaybetti

Gündem

Çanakkale’de Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ projesi kapsamında çocuklara yönelik uygulamalı eğitimler verildi.

Sağlık

Erişkinlerde çok iyi bilinen ‘‘Sinüzit’’ hastalığı çocuklarda da sık rastlanan önemli bir hastalıktır.Fakat çoğu kez gözden kaçırılarak ihmal edilebiliyor. Kulak...

Sağlık

Özellikle ailece çıkılan tatillerde, bebek ve çocukları başta güneş çarpması olmak üzere birçok yaz hastalığından korumak için tedbir almak gerekiyor.

Gündem

Çanakkale`de açıldığı günden beri binlerce ziyaretçiyi ağırlayan Karina Deniz Kültürü Merkezi, bu yıl da ziyaretçilerin gözdesi olmayı sürdürüyor.

Asayiş

Bir otel odasında, 14 ve 12 yaşındaki iki kardeşin ölü bulunmasıyla ilgili yeni gelişme ortaya çıktı. Çocukların ölüm sebebinin gıda...

Kültür ve Sanat

Geleceğin büyük müzisyenlerinin oluşturduğu Bayramiç Çocuk Orkestrası, önceki akşam verdiği konserle dinleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.

Asayiş

Denize giren 16 yaşındaki çocuk akıntıya kapıldı.

Asayiş

Önceki gün akşam kaybolan 5 yaşındaki çocuğun cansız bedenine ulaşıldı.

Asayiş

Kaybolan 14 yaşındaki çocuk, ekiplerin bir haftalık çalışması sonucu ölü bulundu.

Gündem

Çanakkale Ticaret Borsası'nda eğitim gören 3/C sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Aysel Reka ile birlikte anlamlı bir etkinliğe imza attı.