Çanakkale'ye gece yarısı "kuvvetli yağış" uyarısı! Çanakkale'ye gece yarısı "kuvvetli yağış" uyarısı!

Genç sörfçülerin yeteneklerini geliştirdiği Techno 293 U13 – U15 – U17 Hazırlık Kampı, Türkiye Yelken Federasyonu'nun 2023 Faaliyet Programı kapsamında Çanakkale’ de gerçekleşti. Rüzgarı ile ünlü olarak bilinen Çanakkale’de, açıldığı günden beri birçok farklı spor dalı için tercih edilen Güzelyalı Milli Takımlar Kamp Merkezi, bu kez Techno 293 sporcuları için ev sahipliği yapıyor. Özellikle su sporları için tercih edilen kamp merkezinde, Techno 293 sporcuları ile İzmir, İstanbul, Muğla, Balıkesir gibi farklı ilerden pek çok sporcu yer alırken, Çanakkale'den de İÇDAŞ Spor Kulübü'nden Zeynep Eflin Bacak, Mira Yapar ve Elis Ekşi kampta ağırlandı.
Türkiye Yelken Federasyonu Antrenörü Piotr, Cunda Rüzgâr ve Yelken Kulübü Antrenörü Buğra Kandiş, Göztepe Yelken Kulübü Antrenörü Batuhan Arslan ve İÇDAŞ Spor Kulübü Antrenörü Özer Keskin gözetiminde çalışmalar gerçekleştirilen kampta, Çanakkale Boğazı’nın rüzgarlı havasında sörf yapan genç sporcular, yeteneklerini gösterirken kamp sürecini verimli bir şekilde geçirdiler.
Güzelyalı Milli Takımlar Kamp Merkezi’nde yapılan bu etkinlik ile genç sporcuların gelişimine katkı sağlayan Çanakkale, spor turizmi bakımından da önemli bir potansiyele sahip olduğunu göz önüne sermiş oldu.
 

Kaynak: İHA