Çanakkale Belediyesi Çocuk Kültür Evi’nde bulunan kütüphane, minik öğrencilerin bağışlarıyla zenginleşmeye devam ediyor. Aralıksız devam eden bu anlamlı süreçte, bu kez de Ali Çınar Büyükerol ve Ada Umay Güzel kitap bağışında bulundu.
Miniklerin bağışlarıyla giderek zenginleşen Çanakkale Belediyesi Çocuk Kültür Evi’nde yer alan kütüphane, Ali Çınar Büyükerol ve Ada Umay Güzel'in bağışladığı kitaplarla da kaynaklarını artırdı. Minik öğrencilerin, diğer çocukların da kitaplarla tanışarak okuma alışkanlığı kazanmalarına katkı sağlayan bu anlamlı davranışı, toplum için ilham kaynağı olurken diğer yaşıtları için örnek teşkil ediyor.
Kütüphane yetkilileri, Ali Çınar Büyükerol ve Ada Umay Güzel’in Çocuk Kültür Evi’nde büyük bir takdirle karşılanan duyarlı ve anlamlı davranışının diğer çocuklar için de teşvik edici olduğunu ifade etti. Minik öğrencilerin sergilediği bu örnek davranış ile gelecekte daha fazla çocuğun kütüphaneye kitap bağışında bulunması ve okuma alışkanlığı kazanması umut ediliyor.
 

Kaynak: İHA