Çanakkale Belediyesi’nin bu yıl da düzenlediği ve geleneksel hale getirdiği Açıkhava Sinema Geceleri, birbirinden güzel birçok filme yer vererek 9-30 Temmuz tarihleri arasında Çanakkale halkına sunulacak.

Açıkhava Sinema Geceleri etkinliklerini bu yıl da sürdürecek olan Çanakkale Belediyesi Özgürlük Parkı, Barış Kafe ve Güzelyalı Halk Plajı’nda Yeşilçam’dan günümüze dram, komedi ve macera dolu filmlerle sinemanın efsanelerini beyaz perdede vatandaşlarla buluşturacak.

9-30 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Açıkhava Sinema Geceleri etkinlikleri, ilk olarak 9 Temmuz’da Özgürlük Parkı’nda, Gupse Özay’ın yazıp yönettiği ve kendisinin de oynadığı ‘Lohusa’ filmi ile sinemaseverleri bir araya getirecek. Özgürlük Parkı’nda gerçekleşecek olan bir sonraki gösterim, 23 Temmuz tarihinde Yeşilçam’ın efsanelerinden biri olan ‘Selvi Boylum Al Yazmalım’ filmi ile olacak. Özgürlük Parkı’nda 24 Temmuz’da ise ‘Ratatuy’ filmi beyaz perdede oynayacak.

Barış Kafe’de 11 Temmuz’da ‘Arım Balım Peteğim’ filmi oynatılırken, 25 Temmuz’da ‘Türk İşi Dondurma’ filmi vatandaşlara sunulacak. Güzelyalı Halk Plajı’nda ‘Petrol Kralları’ filmi oynatılacak.

Başkan Erkek, belediye önünde eylem yapan işçilerle görüştü Başkan Erkek, belediye önünde eylem yapan işçilerle görüştü

Muhabir: Senem Erdem İnal