Çanakkale'de öğrencilere çevre temalı eğitim Çanakkale'de öğrencilere çevre temalı eğitim

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan verilere göre, Çanakkale ve çevresinde önümüzdeki günlerde etkili olacak sağanak yağışlar bekleniyor.  Özellikle Biga, Çan, Bozcaada gibi bazı ilçelerde dört gün boyunca yağışlar devam edecek.  Çanakkale merkezde Çarşamba günü çok bulutlu, 15°C - 23°C sıcaklık etkisini gösterecek. Perşembe ve Cuma günleri parçalı bulutlu, Cumartesi ve Pazar çok bulutlu olacak.

Çanakkale'nin İlçelerinde Sağanak Yağış Var

Ayvacık: Çarşamba ve Perşembe parçalı bulutlu, 13°C - 23°C sıcaklık. Cuma günü rüzgarlı ve parçalı bulutlu, Cumartesi ve Pazar çok bulutlu.

Bayramiç: Çarşamba günü parçalı bulutlu, 11°C - 25°C sıcaklık. Perşembe rüzgarlı, Cuma parçalı bulutlu, Cumartesi ve Pazar günleri çok bulutlu.

Biga: Çarşamba ve Perşembe sağanak yağışlı, 13°C - 18°C sıcaklık. Cuma günü de yağışlar devam edecek, Cumartesi sağanak yağışlı hava etkisini sürdürecek.

Bozcaada: Çarşamba günü parçalı bulutlu, 17°C - 25°C sıcaklık. Perşembe ve Cuma günleri rüzgarlı, Cumartesi sağanak yağışlı, Pazar günü çok bulutlu.

Çan: Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri sağanak yağış etkili olacak. Sıcaklık 11°C - 23°C arasında değişecek. Cumartesi günü parçalı bulutlu, Pazar çok bulutlu hava bekleniyor.

Eceabat: Çarşamba günü az bulutlu, 14°C - 23°C sıcaklık. Perşembe ve Cuma rüzgarlı, Cumartesi parçalı bulutlu, Pazar çok bulutlu hava etkili olacak.

Ezine: Çarşamba günü parçalı bulutlu, 10°C - 25°C sıcaklık. Perşembe rüzgarlı, Cuma parçalı bulutlu, Cumartesi parçalı bulutlu, Pazar çok bulutlu.

Gelibolu: Çarşamba günü az bulutlu, 16°C - 25°C sıcaklık. Perşembe rüzgarlı, Cuma parçalı bulutlu, Cumartesi parçalı bulutlu, Pazar çok bulutlu hava etkili olacak.

Gökçeada: Çarşamba günü az bulutlu, 18°C - 24°C sıcaklık. Perşembe rüzgarlı, Cuma parçalı bulutlu, Cumartesi ve Pazar parçalı bulutlu hava bekleniyor.

Lapseki: Çarşamba günü az bulutlu, 14°C - 25°C sıcaklık. Perşembe rüzgarlı, Cuma parçalı bulutlu, Cumartesi ve Pazar parçalı bulutlu hava bekleniyor. 

1-202-7

Muhabir: Murat Yüksel