Eceabat Haberleri

eceabat haberleri ve güncel eceabat gelişmeleri, eceabat ile ilgili tüm video, eceabat fotoğrafları ve eceabat haberleri Çanakkale Boğaz Gazetesi sitemizde


Asayiş

Çanakkale’nin Eceabat ilçesinde Sahil Güvenlik ekiplerince 35 kaçak göçmen yakalandı.

Gündem

Eceabat'ta bu yıl ikinci kez düzenlenen ve minik öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirilen bale eğitimi, büyük bir ilgiyle tamamlandı.

Gündem

Çanakkale’nin Eceabat ilçesi bir vefat haberiyle adeta yasa boğuldu.

Sağlık

Çanakkale İl Sağlık Müdürlüğü'nün yürüttüğü "Riskli Gebeliklerin Yönetimi/Önlenmesi Programı" kapsamında, Eceabat Toplum Sağlığı Merkezi tarafından önemli bir adım atıldı.

Gündem

Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, yerli ve milli tohumlarla ayçiçeği üretimini artırma çalışmalarına devam ediyor.

Gündem

Eceabat ilçesinde 24 saat süren yoğun mücadele sonucunda kontrol altına alınan orman yangınının ardından, bölgede tarım arazilerinde meydana gelen zararın...

Gündem

Çanakkale Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman, Gelibolu Yarımadasında devam eden yangına ilişkin bilgilendirmede bulundu.

Gündem

Çanakkale’nin Eceabat ilçesine bağlı Büyükanafarta köyü yakınlarında ormanlık alanda çıkan yangın devam ederken, bazı şehitlikler ziyarete kapatıldı.

Gündem

Çanakkale’de kısa bir süre önce başlayan yangın rüzgarın etkisiyle büyüyor.

Gündem

Eceabat’ın Seddülbahir köyünde Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerine kanser taramaları hakkında bilgi verildi ve kendi kendine meme muayenesi öğretildi.

Gündem

Eceabat Belediyesi tarafından düzenlenen 1. Uluslararası Eceabat Kültür Ve Sanat Festivali, Büyükçekmece Belediyesi iş birliğinde gerçekleştirildi.

Gündem

Çanakkale'nin önemli ulaşım yollarından biri olan Eceabat-Gökçeada feribot yolunda hız sınırı değiştirildi.