Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün verilerine göre, Çanakkale ve çevresi hafta sonu boyunca yağışlı bir havanın etkisi altına girecek. Sıcaklıkların mevsim normallerinde seyretmesi beklenirken, yer yer kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağışlar görülecek. Çanakkale merkezde 21 Eylül Cumartesi günü hava parçalı bulutlu olacak ve gün boyunca gök gürültülü sağanak yağışlar etkili olacak. Sıcaklıkların 18 ila 27 derece arasında değişeceği belirtildi. Pazar günü itibarıyla yağışlar yavaş yavaş etkisini kaybedecek ve parçalı bulutlu bir hava hakim olacak. Ancak hafta ortasında sıcaklıkların 29 dereceye kadar çıkması bekleniyor.

Çanakkale’de üniversiteli Zeliha'nın öldüğü kazada ilk duruşma! Çanakkale’de üniversiteli Zeliha'nın öldüğü kazada ilk duruşma!

Çanakkale ilçelerinde de hava durumu benzer bir tablo çiziyor. Bayramiç, Biga, Çan, Lapseki ve Yenice ilçelerinde hafta sonu boyunca gök gürültülü sağanak yağışlar etkisini sürdürecek. Özellikle Cumartesi günü yağışlar kuvvetli olacak, yer yer sağanak şeklinde görülecek. İlçelerde de sıcaklıklar 12 ila 31 derece arasında seyredecek. Pazartesi günü itibarıyla yağışlar hafiflemeye başlayacak ve ilerleyen günlerde hava açacak, sıcaklıkların ise hafta ortasına doğru yükselmesi bekleniyor.

Xzzxxx

Fsdfsd

Muhabir: Murat Yüksel