Lapseki Belediyesi Fen İşleri ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki parklarda haşere ve yabani ot ilaçlaması gerçekleştirdi.
Özellikle çocukların yoğun kullandığı alanlarda hijyenin sağlanması amacıyla parkların detaylı şekilde temizlendi.
Ihlamur Evleri önündeki parkta yıkama işlemi tamamlanırken, Atatürkçü Düşünce Derneği Anafartalar Parkı’nda ağaç boyama ve çevre temizliği çalışmaları yapıldı.
Altyapı ve peyzaj çalışmaları sürüyor
Lapseki’de yalnızca parklar değil, cadde ve sokaklarda da çalışmalar devam ediyor. Çevre yolu üzerindeki kaldırım yenileme çalışmaları hızla ilerlerken, İsmet İnönü Caddesi’nde parke taş döşeme işlemlerinin sürdüğü bildirildi.
Yeni Kordon bölgesinde ise Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından çim biçme çalışmaları yürütülüyor. Belediye, “Daha temiz, düzenli ve yaşanabilir bir Lapseki için durmaksızın çalışıyoruz” açıklamasında bulundu.
Vatandaşlar da belediyenin yaptığı çalışmalardan memnuniyet duyarken, ilçenin estetik görünümüne katkı sağlayan bu adımların devam etmesi bekleniyor.