ÇOMÜ Hastanesinde hizmet kalitesini artırmak için yapı çalışmaları devam ediyor. Hastanenin çeşitli bölümlerinde başlatılan yeni yapı projeleri, sağlık hizmetlerini daha modern ve kullanışlı alanlarla güçlendirmek amacıyla hızla devam ediyor. Bu çalışmalarla birlikte, hem sağlık hizmetlerinde hem de çalışma alanlarında yenilikler hayata geçirilecek.

Yumuşak yatağa dikkat: Ani Bebek Ölümü Sendromu’na neden oluyor Yumuşak yatağa dikkat: Ani Bebek Ölümü Sendromu’na neden oluyor

Konuyla alakalı üniversite hastanesinden yapılan açıklamada, “Amacımız, hastalarımıza daha rahat, güvenli ve donanımlı bir ortamda hizmet sunarken, tıbbi personelimize de daha verimli çalışma alanları kazandırmaktır. Yapı iyileştirme çalışmalarımız sürecinde hizmet akışımızı aksatmadan, en yüksek standartlarda sağlık hizmeti sunmaya devam ediyoruz. Yeni alanlarımız tamamlandığında, hastanemiz hem teknolojik altyapısıyla hem de yenilenen fiziksel alanlarıyla bölgenin sağlık merkezi olma misyonunu daha da ileriye taşıyacak” denildi.

Kaynak: Haber Merkezi