Toplantı, Çanakkale'nin köylerindeki altyapı çalışmalarının hızlandırılması ve etkin şekilde yürütülmesi amacıyla yapıldı.

İstilacı tür görüldü (TIKLA İZLE) İstilacı tür görüldü (TIKLA İZLE)

GAMER toplantı salonunda yapılan toplantıya, Vali Yardımcısı Hakkı Uzun, İl Genel Meclis Başkanı Halil Ertuğrul, ilçe kaymakamları, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Celil Sezgin, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan Baştürk, İl Tarım ve Orman Müdürü Nazan Türkarslan, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Bekir Çelen, ilgili kurum müdürleri, İl Özel İdaresi’nin ilgili birim müdürleri ve teknik personel katıldı. Toplantıda, KÖYDES projelerinin mevcut durumu, işlerin fiziki ve maddi gerçekleşme oranları değerlendirildi. Projelerin ilerleyişi hakkında detaylı bilgiler paylaşılırken, karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri üzerinde duruldu. Vali İlhami Aktaş, projelerin hızlı ve verimli bir şekilde tamamlanması için gerekli talimatları verdi.

Görüş Alışverişi ve Kararlar
katılımcılar yürütülecek projelere ilişkin görüş alışverişinde bulundu. Ödeneklerin verimli, etkin ve hızlı şekilde kullanılması kararı alındı. Katılımcılar, köylerdeki altyapı sorunlarının bir an önce giderilmesi ve projelerin tamamlanması konusunda mutabık kaldılar.

Vali İlhami Aktaş, köylerde sürdürülen projelerin hızlandırılması talimatını vererek, yürütülen çalışmalardan dolayı tüm katılımcılara teşekkür etti. 

Muhabir: Veysel Akın Salkın