Özellikle tasarruf tedbirlerinin devrede olduğu bu sene, hem israftan kaçınmak hem de tasarruf tedbirlerini uygulamak amacı ile kendisine tahsis edilen makam aracını sadece resmi işlerde kullanan Bayramiç Belediye Başkanı Hasan Cem Atılgan, mesaiye ise kendisine ait motosikletle geliyor.

Çanakkale'de görüntü kirliliği tarihe karışıyor Çanakkale'de görüntü kirliliği tarihe karışıyor

31 Mart’ta yapılan yerel seçimler öncesinde İnşaat Mühendisi olarak çalışan 54 yaşındaki Belediye Başkanı Hasan Cem Atılgan, inşaatın zorlu yollarında daha kolay sürdüğü motosikleti ile işe gitmeyi tercih ediyordu. Yerel seçim sonrasında alışkanlığını sürdüren Başkan, mesaiye de kendisine ait motosikleti ile gidiyor.  Böylece kendi işine gidip gelirken otomobil yerine motosiklet kullanan Başkan Atılgan alışkanlığını belediye Başkanlığı görevi süresince de devam ettiriyor.  Trafikte ve dar yollarda motosikleti ile daha rahat hareket ettiğini dile getiren Başkan Cem Atılgan "Belediye Başkanını normalde de bindiği araca göre iyi kötü olarak değerlendirmemek gerekir. Bayramiç'te inşaat mühendisliği yaparken de inşaatlara motosikletim ile gidip geliyordum. Şimdi aynı alışkanlığımı devam ettiriyorum. Personelimizin de birçoğu görevlerini motosiklet ile yapıyor" dedi. 

Trafikte Motosikletli Başkanı Gören Şaşırıyor
Mesaisine normal vatandaşlar gibi kendisine ait motosikletle gidip gelen Belediye Başkanı Hasan Can Atılgan’a alışan İlçe vatandaşları şaşırmazken, ilçeye yeni gelen vatandaşlar ise makam aracı yerine motosiklet kullanan belediye başkanını görünce şaşırıyor.
 

Muhabir: Cuma Deren