Beşiktaşlılar derneklerini ziyaret eden ikinci Başkan ve Efsane isim Feyyaz Uçar, taraftarlarla bir araya geldiler. 3 ay gibi kısa sürede zoru başardıklarını dile getiren ve  2. Başkan Hüseyin Yücel, nasıl başladıysa öyle bitirmek istediklerini dile getirdi.

Süper Lig'de 5. hafta sona erdi Süper Lig'de 5. hafta sona erdi

Bir dizi çalışma ve ziyaret için Çanakkale’ye gelen Beşiktaş’ın 2. Başkanı Hüseyin Yücel ve  Beşiktaş efsanesi Feyyaz Uçar, Beşiktaşlılar dernekleriniz ziyaret ederek hem yönetim hem de taraftar ile bir araya geldiler. İlk olarak Çanakkale 1915 Beşiktaşlılar Derneğini ziyaret eden Başkan ve Efsaneyi taraftarlar görkemli bir törenle karşıladı. Tarftarlarla bir araya gelen  Başkan, daha sonra derneğe geçerek yeni dönemi ve Çanakkale’deki çalışmaları değerlendirdi. 

Ziyarette Kara Kartalın yeni dönemi ile ilgili bilgiler veren 2. Başkan Hüseyin Yücel “ Zaman zaman  Feyyaz Hocamızla şanlı Beşiktaş bayrağını dalgalandıran  illerimizdeki derneklerimizi ziyaret ediyoruz.  Bu ziyaretlerimizde derneklerimizin faaliyetleri hakkında bilgiler alıyoruz. Bugün de  Çanakkale’mizdeyiz. Dernekler açısından   çok önemsiyoruz gezilerimizi çünkü  illerimizde Beşiktaş’ın en güzel temsil eden  bizim paydaşlarımız.  Bu bakımdan ben başta Çanakkale Beşiktaşlılar Derneği Başkanım ve tüm yönetim kuruluna teşekkür ediyorum.  Bizi çok güzel ağırladılar. İnşallah biz de Pazar günü oynanacak Trabzon maçını kazanarak bu hediyeyi tüm Beşiktaşlı taraftarımıza vermeyi istiyoruz” dedi.

Yeniden Çanakkale’de Olmak Güzel

Beşiktaş’ın efsanesi Feyyaz Uçar ise yaptığı açıklamada Çanakkale Dardanelspor döneminde Çanakkale’de bulunduğunu hatırlatarak “Ben de daha önce Çanakkale’de bulundum. Çanakkale Dardanelspor’da  eski dönemde yardımcı hocalık yapmıştım burada.  O yıllar çok keyifliydi ve tekrar Çanakkale’ye gelmek ve Beşiktaşlı taraftarlarla buluşmak çok güzel.  Bu geziye davet ettiği için başkanıma ayrıca çok teşekkür ediyorum. İnşallah hep birlikte  Trabzon maçı itibari ile  sezonun geri kalanına devam edeceğiz” dedi.

Maccabi Tel-Aviv Maçı İstanbul’da Olacak

Basın mensuplarının Sorularını da yanıt veren ve İsrail takımı ile oynanacak Avrupa maçına ilişkin Maccabi Tel-Aviv’in   maçın başka bir ülkede yapılması için başvuruda bulunacağı haberlerine ilişkin    açıklamalarda bulunan Beşiktaş’ın 2. Başkanı Hüseyin Yücel. “ İsrail takımı UEFA’ya başvuru gibi bir sürece yeltenmedi. Sadece birkaç basında bununla alakalı haber çıktı.  Böyle bir şeyin lobisini yapmak istediler ama  bizim dik duruşumuz sayesinde FIFA’ya başvuruları olmadı. Yüzde doksan dokuz bir aksilik olmadığı takdirde biz onları  İstanbul’da misafir edeceğiz ve maç İstanbul’da oynanacak” dedi.

Transfer süreci ile ilgili de bilgiler veren Beşiktaş’ın 2. Başkanı Hüseyin Yücel, transfer süreci kapanmadan ilgilendikleri Amartey ile anlaşmaya varmaya çalıştıklarını dile getirerek “ Bu sene var bir hayalimiz diyorum ve çok dillendirmek istemiyorum. Güzel start verdik ve kesinlikle ayaklarımız yere basıyor.  Bulutların üzerinde uçmuyoruz.  Nasıl başlarsa öyle gider derler ve şimdi önümüzde  zor bir Trabzon deplasmanı var.  O derbiden de alnımızın akıyla çıkıp yolumuza devam etmek istiyoruz.  Sonradan gelenler ve gidenler dahil 36 tane oyuncu ile  hem yollarımızı ayırmışız hem de takımımıza katkı olarak  oyuncu takviye etmişiz.   Bunu da 3 aylık kısa bir sürede gerçekleştirmişiz.  Kolay bir iş değil çünkü oyuncularımızın sözleşmeleri de çok ağırdı.  Şu an bir tek  Amartey ile görüşüyoruz.  Bir aksilik çıkmadan onu da transfer dönemi kapanmadan  anlaşmış oluruz” dedi.

Muhabir: Cuma Deren