Lapseki Belediye Başkanı Atilla Öztürk’ün de katıldığı etkinlikte, ilçe halkı aynı sofrada bir araya gelerek oruçlarını açtı.
İftar programının ardından aynı sokakta çocuklara ve gençlere yönelik önemli bir proje de hayata geçirildi.
Lapseki Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan mini halı saha, Başkan Öztürk’ün katılımıyla hizmete açıldı. Başkan Öztürk, açılışta çocuklarla yakından ilgilenen ve onlarla sohbet etti.
İftar programı ve mini halı sahanın açılışı, ilgiyle gerçekleşti. Vatandaşlar, Ramazan’ın manevi atmosferini birlikte yaşamanın mutluluğunu paylaşırken, çocuklar da yeni spor alanlarının kendilerine kazandırılmasından dolayı büyük sevinç yaşadı.
iftar programının ardından açıklama yapan Lapseki Belediye Başkanı Atilla Öztürk, "Bu akşam Ramazan’ın birlik ve beraberlik ruhunu en güzel şekilde yaşadık. Karanfil Sokak’ta hemşehrilerimizle aynı sofrada buluştuk, oruçlarımızı birlikte açtık. İftarın ardından ise yine aynı sokakta mini halı sahamızı açarak çocuklarımıza ve gençlerimize güzel bir alan kazandırdık. Katılım sağlayan, bizimle bu anlamlı anları paylaşan herkese teşekkür ederim. Daha nice bereketli sofralarda ve güzel projelerde bir araya gelmek dileğiyle" ifadelerini kullandı.