Üretim Haberleri

üretim haberleri ve güncel üretim gelişmeleri, üretim ile ilgili tüm video, üretim fotoğrafları ve üretim haberleri Çanakkale Boğaz Gazetesi sitemizde


Gündem

Çanakkale tarımsal üretimde daha önemli bir konuma gelecek, yerel halk için büyük bir gelir kaynağı yaratılacak.

Gündem

Çanakkale Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından, bitkisel üretim ve desteklemelerle ilgili önemli bir toplantı düzenlendi.

Gündem

Çanakkale’de süs bitkileri üretimini artırmak ve ihracata yönelik potansiyeli güçlendirmek amacıyla başlatılan “İhracata Yönelik Süs Bitkileri Üretim Potansiyelinin Arttırılması” projesi...

Gündem

Çanakkale'de kivi üretimi köyün yeni tarım yıldızı oluyor.

Gündem

Çan Kaymakamı Dr. Emre Nebioğlu, Çan’da giderek popülerleşen aronya meyvesi üretim sahalarını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Gündem

Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, yerli ve milli tohumlarla ayçiçeği üretimini artırma çalışmalarına devam ediyor.

Gündem

Bayramiç Kaymakam Emrah Bütün, ilçenin önemli değerlerinden biri olan Bayramiç Helvası'nın üreticilerini ziyaret ederek helva imalat süreçleri hakkında bilgi aldı.

Gündem

Çanakkale’de Kadın Emeği Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’nin Kültürel Miras Atölyesi açıldı

Gündem

Çanakkale’de "Damla Sulama Yöntemiyle Çeltik Üretiminin Geliştirilmesi Projeleri" kapsamındaki çalışmalar hızla ilerliyor.

Gündem

Çanakkale’de tarım arazilerinin kullanımını etkinleştirilmesi için yapılan çalışmalar sürüyor.

Gündem

Çanakkale'de 700 dekar alana etki edecek olan proje, tarımsal üretimi artırmak ve sulama ile içme suyu ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla gerçekleştiriliyor.

Gündem

Çanakkale'de üretim modern teknolojiler ile verimli hale geliyor.