Sorun Haberleri

sorun haberleri ve güncel sorun gelişmeleri, sorun ile ilgili tüm video, sorun fotoğrafları ve sorun haberleri Çanakkale Boğaz Gazetesi sitemizde


Gündem

Çanakkale’de çiftçilerin yaşadığı sorunlara Ankara’da yetkililere aktarıldı. Biga Ziraat Odası  çıkarma yaptığı Başkent Ankara’da gerçekleştirdiği ziyaretlerle üreticilerin sorunlarına çare aradı.

Gündem

Çanakkale Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile Çanakkale Roman Federasyonunun düzenlediği Türkiye’nin ilk ‘Bölgesel Roman Çalıştayı’, hafta sonunda Çanakkale’de...

Gündem

Bayramiç Kaymakamı Emrah Bütün, göreve başladığı günden itibaren halkla iç içe olmaya ve esnafla yakın temas kurmaya devam ediyor.

Gündem

Çanakkale’de köylerde su sorunlarının varlığı sonucunda çalışmalar yapılıyor.

Gündem

İl Genel Meclisi Başkanı Halil Ertuğrul, merkez ilçe köy muhtarları ile Çanakkale İl Genel Meclisi Salonu'nda bir toplantı gerçekleştirdi.

Gündem

Çanakkale’de bazı köylerde oluşan su sorunu için çözümler ve çalışmalar devam ediyor.

Gündem

Havacılıkta inisiyatif almadan çalışma sistemi sürüyor. Hava trafik kontrolörlerinin özlük haklarının iyileştirilmesi talebiyle başlattığı pasif eylem, ciddi rötarların yaşanmasına yol...

Gündem

Çanakkale Tarım ve Orman Müdürü Nazan Türkarslan, ayçiçeği tarlaları ve kapya biber tarlalarında incelemeler gerçekleştirdi.

Gündem

Çanakkale'de park sorunları giderek büyürken, kent sakinleri araçlarını park edebilecekleri boş alanları bulmakta zorlanıyor.