Sıcaklık Haberleri

sıcaklık haberleri ve güncel sıcaklık gelişmeleri, sıcaklık ile ilgili tüm video, sıcaklık fotoğrafları ve sıcaklık haberleri Çanakkale Boğaz Gazetesi sitemizde


Gündem

Çanakkale'de bazı bölgelerde hava sıcaklıklarının önümüzdeki günlerde hızla artarak 40 dereceye yaklaşması bekleniyor.

Gündem

Çanakkale merkezde ve ilçelerinde, Meteoroliji 2. Bölge Müdürlüğü tahminlerini göre sıcaklıklar artıyor.

Gündem

Edirne'de asfalt yaması çalışmalarını yürüten işçiler, 120 dereceyi aşan sıcaklıkla mücadele edip, adeta ateşe ayakla basıyorlar.

Gündem

Meteoroloji yeni haftaya yönelik hafta tahminlerini kısa bir süre önce paylaştı. Bakın Çanakkale’de hava durumu nasıl olacak?

Gündem

Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğünden yapılan sıcaklık tahminlerine göre Çanakkale ve genelinde hava sıcaklıkları artarak yükseleceği bildirildi.

Gündem

Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğünden yapılan tahminlere göre Çanakkale'de hafta sonu sıcaklıklar etkisini artırarak sürdürecek.

Gündem

Termometreler 52 dereceyi gösterdi. Vatandaşlar çeşme başlarında serinledi.

Gündem

Çanakkale merkez ve ilçelerini bu hafta yüksek sıcaklıklar etkisini gösterirken Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğünden hava tahminlerini yeniledi.

Gündem

Çanakkale'de mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava  sıcaklıkları Çanakkale merkezde  ve ilçelerinde çöl sıcaklıklarına çevirecek.

Gündem

Çanakkale'de mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklarından sonra Meteoroliji 2. Bölge Müdürlüğünden yağmur tahmini yapıldı.

Gündem

Türkiye genelinde etkili olan sıcak hava artarak devam edecek. Beş büyük kentte de pazartesi hava daha sıcak olacak.

Gündem

Çanakkale'de  Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü tarafından hava sıcaklıklarının yükseleceği bildirildi.