Sezon Haberleri

sezon haberleri ve güncel sezon gelişmeleri, sezon ile ilgili tüm video, sezon fotoğrafları ve sezon haberleri Çanakkale Boğaz Gazetesi sitemizde


Spor

Bu yıl Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele edecek olan Çanakkale temsilcisi Ezinespor, yeni sezona güçlü bir şekilde hazırlanıyor.

Spor

Trendyol Süper Lig'de 67. sezon yarın oynanacak Galatasaray - Hatayspor karşılaşmasıyla başlayacak.

Spor

Çanakkale Belediyespor Kadın Voleybol Takımı’nın KFC Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nin 2024-2025 sezonunda rakipleri belli oldu.

Spor

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Çanakkale Güzelyalı Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Merkezi, çeşitli spor dallarındaki milli takımları ağırlayarak yeni sezona...

Gündem

Çanakkale'de kurban bayramı sonrasında balıklara ilgi arttı. Sezon balığı sardalya ise şu an o fiyata sabitlendi.

Spor

Türkiye'de 2024-2025 futbol sezonuna ilişkin birinci transfer ve tescil dönemi başladı.

Gündem

Hasat sezonunun başlamasıyla birlikte Çanakkale Tarım ve Orman Müdürlüğü, köylerdeki üreticileri bilinçlendirmek amacıyla Gelibolu İlçe Muhtarlarına yönelik kapsamlı eğitimler düzenledi.

Gündem

Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı'na bağlı Kabatepe Günübirlik Tesisleri, 2024 yaz sezonuna hazır hale getiriliyor.

Gündem

Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, yangın sezonunun başlamasıyla birlikte hasat döneminde çalışan biçerdöverler için hayati bir önlem aldı.