Ankara Merkez Ofisi’nde Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) tarafından gerçekleştirilen KFC Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nin 2024-2025 sezonu fikstür çekimi tamamlandı. Ligde mücaadele edecek olan ve performansı merakla beklenen Çanakkale Belediyespor Kadın Voleybol Takımı’nın rakipleri de belli oldu.

Türkiye Voleybol Federasyonu’nun resmi YouTube kanalından canlı olarak yayınlanan Fikstür çekimine TVF Genel Sekreteri Av. Nihal İşçi, TVF Lig İşleri Danışmanı Recep Nurtanış ve TVF Lig İşleri Görevlisi Ebru Ezgi Alper katıldı. Açılış konuşması yapan TVF Genel Sekreteri Av. Nihal İşçi, “2024-2025 voleybol sezonunun KFC Kadınlar 1. Ligi kura çekimine hoş geldiniz. Tüm takımlara başarılı bir sezon diliyorum,” ifadelerini kullandı.

1. devre karşılaşmalarının 6 Ekim-8 Aralık 2024 tarihleri arasında, 2. devre karşılaşmalarının ise 15 Aralık 2024-22 Şubat 2025 tarihleri arasında oynanacağını duyuran TVF Lig İşleri Görevlisi Ebru Ezgi Alper, sezonun ve lig statülerinin detayları ile ilgili bilgiler verdi.

Ezinespor hazırlık maçlarında fırtına estiriyor Ezinespor hazırlık maçlarında fırtına estiriyor

KFC Kadınlar 1. Ligi’nde rakipieri belli olan Çanakkale Belediyespor Kadın Voleybol Takımı ilk olarak Sakarya Voleybol karşısında mücadele edeceek. Vakıfbank, Karşıyaka, Göztepe gibi güçlü takımların da yer aldığı ligde oynayacak olan Boğazın Sultanları, ilk devrede 11 maça çıkacak. 6 maçı kendi sahasında, 5 maçı ise deplasmanda oynayacak olan Çanakkale Belediyespor’un güçlü rakiplerine karşı göstereceği performans merakla bekleniyor.

Muhabir: Veysel Akın Salkın