Fiyat Haberleri

fiyat haberleri ve güncel fiyat gelişmeleri, fiyat ile ilgili tüm video, fiyat fotoğrafları ve fiyat haberleri Çanakkale Boğaz Gazetesi sitemizde


Gündem

2024-2025 eğitim-öğretim yılına sayılı günler kala Çanakkaleli velilere de alışveriş telaşı sardı.

Gündem

Çanakkale'de, haftalık sebze ve meyve ihtiyaçlarını karşılayan Cuma Pazarı, bu hafta renkli ve kalabalık bir atmosfere ev sahipliği yaptı.

Gündem

Ülkemizdeki enflasyon ortamı ve artan inşaat maliyetleri konut fiyatlarını doğrudan etkilediği için konut üreticileri satışlarını arttırmak adına yeni açılımlar yapmak...

Gündem

Çanakkale ile özdeşleşen ve sofraların baş tacı olan sardalya, lezzeti kadar fiyatıyla da balık severlerin ilgisini çekmeye devam ediyor.

Gündem

Çanakkale'deki kira artışları, şehirdeki konut piyasasını etkileyerek, vatandaşlar ve öğrenciler üzerinde ekonomik baskı oluşturuyor.

Gündem

Bozcaada, eşsiz doğası ve tarihi güzellikleri ile ünlü olsa da, son dönemde turizminde kriz yaşanıyor.

Gündem

Çanakkale'de domates hasat sezonunun başlamasıyla birlikte, Pazar tezgahlarında domatesler hem bol hem de uygun fiyatlı olarak yerini aldı.

Gündem

Türk Hava Yolları'nın bugüne kadarki tek yön ve aktarmasız en pahalı bileti kurdaki artış, zam ve talebin de etkisiyle yükseldi.

Gündem

Çanakkale'de fiyatlar 4 katına çıkarken adeta vatandaşların cebini yakıyor.

Ekonomi

Altın fiyatları son haftalarda sert dalgalanmalar yaşamaya devam ediyor.

Gündem

Çanakkale'de balık fiyatları son zamanlarda sabitliğini korurken o balığın fiyatı yarı yarıya düştü. Balıkseverler akın ediyor.

Ekonomi

Altın yatırımcıları için günün ilk saatlerinden itibaren hareketlilik sürüyor.