Toyota tarafından verilen 9 farklı ödülün 5'ini alan plaza, müşterilerinden gelen övgüleri de almaya devam etti. Bu başarılı performansıyla 2023'ün en çok beğenilen firması oldu. Müşteri memnuniyetini her şeyin üzerinde tutan Toyota Plaza Aydoğan, her soruna profesyonelce çözüm bulma ve güven verme konusundaki başarısıyla öne çıktı. Bu yaklaşımıyla 2023 yılında Satış Müşteri Memnuniyeti, Satış Sonrası Müşteri Memnuniyeti, Bayi Performansı Satış Öncüsü, Bayi Performansı Satış Sonrası ve Şehirdeki En İyi Bayi Yolculuğu Öncüsü ödüllerini kazandı.

Ödüller Tekrar Plaza Aydoğan'ın

Toyota Plaza Aydoğan, başarısını çalışanlarıyla birlikte kutladı. Gerçekleştirilen personel ve ödül gecesinde yönetim, başarıyı tüm çalışanlar ve müşterilerle paylaştı.  Toyota Plaza Aydoğan yönetimi tarafından gerçekleştirilen geceye  Satış Sonrası Bölge Müdürü Yaşar Yıldız, Satış Bölge Müdürü Ahmet Koçyiğit, Toyota Plaza Aydoğan Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Aydoğan ,  Toyota Plaza Aydoğan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Beytullah Aydoğan , personel ve  davetliler katıldı.  Toyota Plaza Aydoğan, 2023 yılında aldığı 5 ödülle başarısını bir kez daha kanıtladı.  Ödül töreni öncesi bir konuşma yapan Satış Sonrası Bölge Müdürü Yaşar Yıldız, 12 aylık bir emeğin sonucu ödüller olduğunu vurgulayarak “12 ay 36 gün ve 24 saatte gün gün dakika dakika  bir emeğin sonucunda, yıkamacı arkadaşlarımızdan başlayıp teknisyen ekip,  satış desteğe kadar  herkesin ilmek ilmek işlediği  bir başarının sonucu bu ödüller.  Çok basit olarak görmeyin bu ödülleri. Çünkü 62 tane bayimiz var ve bu 62 bayimizin yarıştığı toplam 9 tane ödülün 5’ini  bir bayi,   Toyota Plaza  Aydoğan aldı ve onun için bir aradayız.  Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. 

Çanakkale AK Parti'de istifa! Çanakkale AK Parti'de istifa!

Müşteri Memnuniyeti Öncelik

Başarıların tekrardan yaşandığını dile getiren Satış Bölge Müdürü Ahmet Koçyiğit, ''Ben 12 ay boyunca her gün bu süreci takip eden, her ne kadar sattığımız araçlar Hybrid de olsa, içten yanmalı bir motorun kuvveti ile hiç durmadan çalışan ve motivasyonunu hiç düşürmeyen, her zaman için başarı odaklı yaklaşan, bu süreç içerisinde plazamızdan içeri girmiş her müşteriye güler yüzünü eksik etmeyen,  tüm ekiplerimize, bir şekilde temas eden  tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.  Bugün 5 ödülün takdimini gerçekleştireceğiz.  Bu Toyota Plaza Aydoğan tarihinde daha önce de yaşanmış ve bu bir ilk değil. Nicelerini de görmeyi ümit ediyorum.  Bu yüzden bu süreçte emeği geren tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi. 

''Bizim İçin Çok Büyük ve Tarif Edilemez Bir Onur''

Toyota Plaza Aydoğan Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Aydoğan ise yaptığı açıklamada ise şunları söyledi.
“Bu akşam burada başarımızın kutlamasını yapıyoruz. Biz bu sene Toyota Bayi olarak 25. Yılı doldurduk ve kocaman bir aile olduk.  Bu akşamın önemi de ödüllerdi.  Biz geçen hafta Yunanistan’da Bayiler toplantısındaydık.  Orada verilen ödülün beş tanesini aldık. Nasılsa sıra bize gelecek diye Beytullah bey ile bizi sahneden bile indirmediler.  Bu da bizim için çok büyük ve tarif edilemez bir onur.  Bunu da siz Çalışanlarımızla birlikte yaşıyoruz.  Sizlerin hizmet ve güler yüzü olmasaydı bu ödüller olmazdı.  Ben her zaman söylüyorum bu ödüllerin sahibi en öncelikli Müşterinin kendisi.  Bizde de patron müşterinin kendisidir.  Ben belki görmem ama bu başarı bir 25-50 yıl daha devam edeceğinden eminim.  Çünkü sistemli olarak sizler çok güzel çalışıyorsunuz.  Bu başarıda hizmetlisinden, bekçisinden teknik servisine kadar herkesin emeği var. Onurlu ve gururluyuz, sizlerle de gurur duyuyorum” 

Satış Müşteri Memnuniyeti, Satış Sonrası Müşteri Memnuniyeti, Bayi Performansı Satış Öncüsü, Bayi Performansı Satış Sonrası ve Şehirdeki En İyi Bayi Yolculuğu Öncüsü ödülleri, Plaza Aydoğan'a bir kez daha takdim edildi.
 

Muhabir: Veysel Akın Salkın