Çanakkale'de spor heyecanı tavan yaptı Çanakkale'de spor heyecanı tavan yaptı

Terzialan Beldesi  Süle Mahallesi Sosyal Yaşam ve Kültür Merkezi açılış törenine Vali  İlhami Aktaş, CHP Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan, Çan Kaymakamı Dr. Emre Nebioğlu, Çan Belediye Başkanı Harun Arslan, İl Tarım ve Orman Müdürü Nazan Türkaslan, Terzialan Belediye Başkanı Tuncay Göymen, Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Deniz, AK Parti Çan İlçe Başkanı Sadi Yağlı, Süle Mahallesi Muhtarı Aziz Keskin, protokol üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Süle Mahallesi Muhtarı Aziz Keskin'in talebi üzerine başlatılan bu proje, yıllardır sosyal sorumluluk projeleri ile bölgeye katkıda bulunan Çan2 Termik'in desteği ile hayata geçirildi. Merkez, düğünlerin yanı sıra sinema, konser ve tiyatro gibi pek çok etkinliğe ev sahipliği yapacak.

Bölge Halkına Yeni Bir Sosyal Alan

Sosyal Yaşam ve Kültür Merkezi, bölge halkına yeni bir sosyal alan sunarak, sosyal etkinlikler ve kültürel faaliyetler için bir buluşma noktası olacak. Merkezin, toplumsal kaynaşma ve dayanışmayı artırması bekleniyor.  Açılışta bir konuşma yapan ve  Süle Mahallesi Sosyal Yaşam ve Kültür Merkezi’nin, çeşitli etkinlikler, kurslar ve sosyal faaliyetlerle bölge halkının buluşma noktası olması hedeflediklerini dile getiren  Süle Mahallesi Muhtarı Aziz Keskin, sosyal yaşam ve kültür merkezinin köy halkı için önemli bir sosyal alan olarak konumlanacağını ifade etti.

Çan2 Termik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Kemal Kazancı  ise yaptığı açıklamada ise şunları söyledi. “Çan2 Termik, bölgedeki sosyal sorumluluk projelerine devam edecek ve Çanakkale’ye olan desteğini sürdürecek. Daha önce de Çanakkale’de birçok projeye imza atarak bölgenin gelişimine katkı sağladık. Bundan sonra da sosyal fayda odaklı çalışmalarımızla bölgenin kalkınmasına katkı sağlamaya devam edeceğiz”

Muhabir: Veysel Akın Salkın