90 yaşındaki üç kadından uzun ömrün sırrı 90 yaşındaki üç kadından uzun ömrün sırrı

Mülki idare kararnamesi ile Şanlıurfa Valiliği’ne atanan Bayramiç Kaymakamı Alper Taş, ilçede bulunan kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti. Bu ziyaretleri sırasında veda eden Alper Taş, muhtarlar ve kamu kurum amirlerinin katılımıyla Bayramiç Öğretmenevi’nde gerçekleşen veda yemeğinde veda konuşması yaptı.

Yaklaşık üç yıl süren görevi süresince özellikle "Eğitimde 3 Model" projesi ile öne çıkan Kaymakam Alper Taş, ilk görev gününden beri Bayramiç ilçesinde eğitim, spor, sanat gibi pek çok alanda projeler yürüttü. Alper Taş, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Şanlıurfa Vali Yardımcılığına atanmasının ardından ilçede bir bir ziyaret ettiği kurumlarla vedalaştı.

Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Komutanlığı, Yazı İşleri Müdürlüğü, Özel İdare Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü, Müftülük, Tarım ve Orman Müdürlüğü, Orman İşletme Müdürlüğü, Sağlık Müdürlüğü, Devlet Hastanesi, Malmüdürlüğü, Tapu Müdürlüğü, Nüfus Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Milli Emlak Şefliği gibi kurumları ziyaret eden Bayramiç Kaymakamı Alper Taş, Bayramiç’in tüm emekçi kurum personeline teşekkürlerini sunarken başarılar diledi.

Belediye Başkanı Hasan Cem Atılgan, Cumhuriyet Savcıları Recep Uysal ve Ubeydullah Yılmaz, Hakim Adilcan Canbolat, kurum amirleri, köy ve mahalle muhtarları ile kaymakamlık personelinin katılım sağladığı veda yemeği, Bayramiç Öğretmenevi'nde gerçekleşti. Kaymakam Alper Taş ve eşi Gülnaz Taş’ın yaptıkları konuşma ile veda ettikleri yemekte Taş, tüm katılımcılardan helallik istedi. Öğretmenevi’nde gerçekleşen program, hediyelerin takdim edilmesinin ardından son buldu.
 

Muhabir: Veysel Akın Salkın