Ziyarete, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Gürkan Çoban, Kamu Hastaneleri Başkan Yardımcısı Dr. Ersin Çoban, Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Hakan Görgülü ve Personel ve Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Serkan Erkuş eşlik etti. Gökçeada Kaymakamı Nurbaki Yalçın’ın da katılımıyla gerçekleşen ziyarette, hastanede yeni açılan hizmet birimleri değerlendirildi. Ziyaret kapsamında hastanede hizmete giren Bilgisayarlı Tomografi, Ultrason, Biyokimya Cihazı, Kan Gazı Ölçüm Cihazı, Solunum Fonksiyon Testi ve yenilenen Diş üniteleri yerinde incelendi. İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Baştürk, yeni cihazların Gökçeada’da sağlık hizmetlerine büyük katkı sağladığını belirtti. Baştürk, "Tomografi cihazı sayesinde, hizmete girdiği andan itibaren 15 hastamız anakaraya sevk edilmeden burada tedavi edilebildi. Ayrıca Ultrason cihazıyla teşhis edilen bir onkoloji hastasına erken tanı konularak tedavi sürecine başlanması, hastanemizin sağlık hizmetleri kalitesini göstermektedir" dedi.

"Biz siber güvenlik noktasında dünyadaki en güvenli ülkelerden bir tanesiyiz" "Biz siber güvenlik noktasında dünyadaki en güvenli ülkelerden bir tanesiyiz"

Gelişen Sağlık Hizmetleri ile Tedavi İmkanları Arttı

Baştürk, Gökçeada Devlet Hastanesi’nin şartlarının sürekli iyileştirildiğini ve bu sayede birçok hastanın Çanakkale’ye gitmeden tedavi olabildiğini vurguladı. "Hastanemizin donanımını her geçen gün artırarak, Gökçeada halkına daha kaliteli ve kapsamlı sağlık hizmeti sunmayı hedefliyoruz. Yeni birimlerimiz Gökçeada’ya hayırlı olsun" dedi.

Muhabir: Murat Yüksel