Kocaeli Haberleri

Kocaeli haberleri ve güncel Kocaeli gelişmeleri, Kocaeli ile ilgili tüm video, Kocaeli fotoğrafları ve Kocaeli haberleri Çanakkale Boğaz Gazetesi sitemizde


Asayiş

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde 75 yaşındaki adam, 8 katlı binanın 5. kattaki evinin penceresinden düşerek hayatını kaybetti.

Asayiş

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde motosikleti ile kaza yapan 25 yaşındaki Abdurrahman Çakır son yolculuğuna uğurlandı. Çakır'ın bir ay önce evlendiği öğrenildi.

Gündem

Kocaeli Valisi olarak göreve başlayan eski Çanakkale Valisi İlhami Aktaş’ın kardeşi yoğun bakım hemşiresi Sinan Aktaş, hayatını kaybetti.

Gündem

Gebze kıyılarında denize açılan dalgıçlar, zıpkınla 2.5 metre uzunluğunda 320 kilogram ağırlığında nadir görülen mavi yüzgeçli orkinos avladı.

Ulusal

Motosiklet kazasında hayatını kaybeden itfaiye erine, görev yaptığı yerde tören düzenlendi

Asayiş

Kuyumcudan 560 bin TL değerinde ziynet eşyası çalan 3 kişi polisin operasyonuyla yakalandı.

Gündem

Kocaeli'de, katma değeri yüksek ürünlerin yetiştirilmesine yönelik hayata geçirilen proje çerçevesinde biberiye hasadına başlandı.

Asayiş

Bir evde çıkan yangın üst daireye de sıçradı. 1'i bebek 4 kişinin dumandan etkilendiği yangında ev sahipleri gözyaşlarına hakim olamadı.

Asayiş

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde kalp krizi geçirdiği iddiasıyla hastane kaldırılan ve erkek arkadaşı tarafından boğularak öldürüldüğü öğrenilen 3 çocuk annesi Nuhbe...

Asayiş

Sigara isteyen kişinin talebini geri çeviren şahıs, aldığı bıçak darbeleriyle yaralandı. Saldırgan, olay yerinden kaçarken 3 kişiyi daha bıçakladı.

Asayiş

Freni boşalan panelvan, geri geri hareket ederek 2 metrelik yükseklikte asılı kaldı. Araçta kimsenin olmamasıyla facianın önüne geçildi.

Asayiş

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde Azerbaycan plakalı tır ile otomobilin çarpışması neticesinde meydana gelen kaza maddi hasarla atlatıldı.