Baro Haberleri

Baro haberleri ve güncel Baro gelişmeleri, Baro ile ilgili tüm video, Baro fotoğrafları ve Baro haberleri Çanakkale Boğaz Gazetesi sitemizde


Gündem

Başkan Av. Ardahan Dikme, Çanakkale Barosunun 37. Olağan Genel Kurulu sonrası mazbatasını aldı.

Gündem

Çanakkale Barosu hafta sonu gerçekleştirilen 37. Genel Kurulun ardından yapılan seçimi bir oy farkla kazanan Av. Ardahan Dikme, mazbatasını aldı.

Gündem

Çanakkale Barosu’nun 37. Olağan Genel Kurulunda yeni başkan bir oy farkla değişti.

Gündem

Çanakkale Barosu tarafından düzenlenen törenle, stajlarını başarı ile tamamlayan avukatlara cübbeleri giydirilerek ruhsatları takdim edildi.

Gündem

Pazartesi günü çalınan ilk ders zili ile okula başlayan öğrenciler sınıflardaki yerini alırken  okulun ilk haftasında farklı dersler de işlendi.

Gündem

Bir dönemdir Çanakkale Baro Başkanlığını yürüten Av. Hande Keskin, Ekim ayında yapılacak yeni Baro Başkanlığı seçimine yeniden aday olduğunu duyurdu.

Gündem

Yeni Adli yıl dolayısı ile Çanakkale Barosu tarafından düzenlenen resepsiyonda bir araya gelen Avukatlar,  hem kaynaşma imkanı buldu hem de...

Gündem

Çanakkale Barosu'nda düzenlenen törende, hukuk fakültesini başarıyla tamamladıktan sonra staj dönemini de başarıyla geçen Buğrahan Bican ve Vedat Hakan Beyaz,...

Gündem

Çanakkale Barosu Başkanı Avukat Hande Keskin ve beraberindeki heyet,gerçekleştirdiği ilçe ziyaretleri kapsamında Gökçeada'ya ziyarette bulundu.