Ali koç Haberleri

ali koç haberleri ve güncel ali koç gelişmeleri, ali koç ile ilgili tüm video, ali koç fotoğrafları ve ali koç haberleri Çanakkale Boğaz Gazetesi sitemizde


Siyaset

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “17-25 Aralık kumpasını hatırımızdan ve gündemimizden çıkarmak mümkün değildir” dedi.

Spor

Trendyol Süper Lig’in 2. haftasında oynanan Göztepe-Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar sonrası sarı-lacivertlilerden açıklama geldi.

Gündem

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, “Aziz Başkan’ın burada olması çok anlamlı” dedi.

Spor

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Toplantısı başladı. Toplantı öncesi Ali Koç ile Aziz Yıldırım'ın tokalaşması büyük alkış aldı.

Spor

Kulüpler Birliği Vakfı'nın toplantısında Fenerbahçe Başkanı Ali Koç yeniden başkan seçildi.

Spor

Dünya Fenerbahçeliler Günü etkinliğine katılan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, transfer etmek istedikleri En-Nesyri konusunda sabırlarının taşmak üzere olduğunu söyledi. Koç...

Spor

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, 19 Mayıs'taki Galatasaray ve Fenerbahçe derbisinin ardından yaşanan olaylara ilişkin yürütülen soruşturma çerçevesinde 'şüpheli' sıfatıyla...

Gündem

Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım, seçimin galibi Koç ve yönetimini tebrik etmesinin ardından bugün yazılı bir açıklama yaptı.

Gündem

Fenerbahçe Kulübü'nün başkanlık seçimleri sonrası yeniden başkan seçilen Ali Koç’a Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek’ten tebrik mesajı geldi.

Spor

Fenerbahçe başkanlık seçimlerinde resmi olmayan sonuçlara göre başkanı belli oldu.

Spor

Fenerbahçe başkanlığı için yarışan Ali Koç ve Aziz Yıldırım'a kongre üyeleri yoğun ilgi gösterdi.

Spor

Fenerbahçe Kulübü başkan adayları Aziz Yıldırım ve Ali Koç bugün saat 23:00'da canlı yayında karşı karşıya gelecek