Çanakkale'de uzman doktor hastalara hizmet vermeye başladı Çanakkale'de uzman doktor hastalara hizmet vermeye başladı

Uzun zamandır yağmur düşmeyen Çanakkale’de yağışlar adeta dört gözle beklenir oldu. Ağustos ayının son günleri yaklaşırken, kavurucu yaz sıcaklıklarının etkisindeyken meteorolojinin tahminlerinde yağmur beklentisine yer verildi. Tahminlere göre kent merkezi ve ilçelerde 2-3 gün üreyle sağanak yağışlar görülecek.

Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü 23 Ağustos Cuma ve 27 Ağustos Salı günlerini kapsayan 5 günlük tahminlerini kısa bir süre önce paylaştı. Buna göre Cuma ve Cumartesi günleri il genelinde rüzgarlı bir hava etkili olacak. 25 Ağustos Pazar ise Biga, Çan, Yenice ilçelerinde yer yer sağanak yağışlar bekleniyor. Kent merkezi ve diğer ilçelerde yine rüzgarlı bir hava hakim olacak. Sıcaklıklar ise en düşük 23 en yüksek 32 derece şeklinde seyredecek.

Yeni haftanın ilk günü 26 Ağustos Pazartesi yağmur Çanakkale merkezini de etkisi altına alacak. Bayramiç, Biga, Çan, Eceabat, Gelibolu, Gökçeada, Lapseki ve Yenice’de de yağışlar görülecek. 27 Ağustos Salı günü de aynı yerlere yağmur düşmesi tahmin ediliyor. Sıcaklıklar ise 33 derece olacak.

Muhabir: Veysel Akın Salkın