Geçtiğimiz yıl 1. Amatör Lig’de şampiyon olarak Süper Amatör Lig’e yükselen ve bu yıl da şampiyonluğu hedefleyen Çanakkalespor, transfer çalışmalarını hızlandırarak yeni sezon öncesinde 6 yeni oyuncu ile anlaştı.

FIBA Kıtalararası Kupa 2024’ün şampiyonu Unicaja FIBA Kıtalararası Kupa 2024’ün şampiyonu Unicaja

Sezon öncesi kampına tam kadro girmek için eksik kalan mevkilerine takviye yapmak amacıyla gerçekleştirdiği transferlerin ilk aşamasında geçtiğimiz günlerde bir oyuncu daha açıklayarak transfer atağına geçen Çanakkalespor, son olarak 5 yeni oyuncuyu kadrosuna dahil etti. Yeni transferler, Çanakkalespor'un sportif direktörü Yavuz Akminar’ın katıldığı imza töreni ile  Torbalispor'dan stoper mevkiinde oynayan Beşir Ndiaye, Bigaspor'dan stoper mevkiinde oynayan Emin Ergun, Bigaspor'dan forvet Emircan Aytekin, Kaynaşlı Belediyespor'dan orta saha oyuncusu Gürhan Özdemir ve Ezinespor'dan kaleci Cihangir Korkmaz olarak duyuruldu.

Bu önemli takviyelerle yeni sezona güçlü bir şekilde başlamayı hedefleyen Çanakkalespor için “Çanakkalespor’u daha üst liglerde görmek istiyoruz” diyen Kulüp Başkanı Erkal Turan, Süper Amatör Lig için de ‘şampiyonluk’ hedefine vurgu yaptı.

Muhabir: Veysel Akın Salkın