Kamu çalışanları sporda buluşuyor Kamu çalışanları sporda buluşuyor

Çanakkale'nin önemli güzergahlarından biri olan Kilye Kavşağı ile Kabatepe arasındaki 7,8 kilometre uzunluğundaki yolda hız sınırının 70 kilometreye indirildiği bildirildi. Eceabat Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada, bu değişikliğin can ve mal güvenliğini artırmak amacıyla gerçekleştirildiği vurgulandı.

Konuyla alakalı Eceabat kaymakamlığından yapılan açıklamada, “Kilye Kavşağı bölgesinden Kabatepeye giden istikamette, 90 km/saat olan azami hız sınırı; can ve mal güvenliği ve trafik güvenliği için; azami 70 km/saat düşürülmüştür. Kamuoyunun Bilgisine sunarız” ifadelerine yer verildi.

Bu düzenleme, bölgedeki trafik güvenliğini artırmak ve sürücülerin daha dikkatli olmalarını sağlamak için yapıldı. Hız sınırındaki bu değişikliğin, sürücülerin yol koşullarını göz önünde bulundurarak daha dikkatli olmalarını teşvik edeceği ve olası trafik kazalarını önlemeye yardımcı olacağı belirtiliyor. Eceabat Kaymakamlığı, tüm sürücülerin yeni hız sınırına uymalarını ve yolculuklarını güvenli bir şekilde tamamlamalarını önemle rica etti. Yeni düzenlemenin ardından bölgede trafik denetimlerinin artırılması ve hız limitlerine uyumun sağlanması için gerekli önlemlerin alınacağı ifade edildi.

Muhabir: Veysel Akın Salkın