Bayramiç Tarım Fuarı’nda üreticilerle buluşma Bayramiç Tarım Fuarı’nda üreticilerle buluşma

Çanakkale kent genelinde hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde devam ederken hava sıcaklıkları 2 ila 3 derece düşmüştü. Ançak sıcaklıklar birlikte rüzgarın etkisi dinmemiş kent vatandaşları zor günler yaşamıştı. Çanakkale genelinde devam eden sıcaklıklar haftasonu artarak yükseleceği öngörülüyor. Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgilere göre, hava sıcaklıklar 3 derece daha artarak Çanakkale'de etkisini gösterecek.

Sıcaklıklarla Gelen Rüzgarlı Hava: O Güne Dikkat!
Çanakkale kent genelinde sıcaklıklar haftasonuyla birlikte 3 derece artarken 13 Temmuz Cumartesi günü hava sıcaklığı 36 derecelere kadar yükselmesi bekleniyor. Sıcak hava dalgasının etkili olacağı Çanakkale'de, geçtiğimiz günlerde sıcaklıkla birlikte rüzgarlı havanın verdiği etki Çanakkaleli vatandaşları olumsuz etkilemişti. Bu kapsamda  14 Temmuz Pazar günü sıcaklık ve rüzgarın tekrardan etkisi göstereceği bekleniyor. Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgilere göre, 14 Temmuz Pazar günü sıcaklıklar 36 derece olurken rüzgarlı hava o gün plan yapacak Çanakkalelileri etkileyebileceği öngörülüyor. Haftasonu sıcaklık en dülük 23 derece tahmin edilirken, en yüksek sıcaklık ise 36 derecelere kadar yükseleceği öngörülüyor.

40D713A2 186C 46A7 80F4 D6B1D05343CaRüzgarla Sıcaklık 40 Dereceye Bulacak
Çanakkale merkezde etkisi gösterecek olan sıcaklık ve rüzgar ilçelerde de boy gösterecek. Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgilere göre,  14 Temmuz Pazar ve 15 Temmuz Pazartesi Ayvacık, Bozcaada, Çan, Gelibolu ve Yenice'de sıcaklıkla birlikte yer yer rüzgarlı havanın 2 gün etkili olacağı bekleniyor. Bayramiç, Eceabat, Ezine ve Lapseki 'de ise 14 Temmuz Pazar günü rüzgarı havanın etkisini gösterirken, sıcaklıklar ilçelerde zor anlar yaşatacağı bekleniyor. Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgilere göre, 14 Temmuz Pazar günü  Eceabat ve Lapseki'de termometreler 37 dereceyi gösterirken, en yüksek sıcaklık ise Ezine'de yaşanacak. Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgilere göre, 14 Temmuz Pazar günü Ezine'de termometreler 40 dereceyi göreceği öngörülüyor.

SadasdadadaKljkljkljkjk

Muhabir: Coşkun Balcı