Çanakkale Bisiklet Platformu (ÇABİP), bu yıl 13.`sü düzenlenecek olan Çanakkale Bisiklet Turu Şehitlere Saygı Sürüşü ile 8 Eylül 2024 tarihinde tüm bisiklet severleri buluşturmaya hazırlanıyor. Hazırlıklarına hızla devam eden platform tarafından konuya yönelik yapılan açıklamada "8 Eylül'de kimseye söz vermeyin" çağrısında bulunulurken, 8 Eylül 2024 tarihinde yapılması planlanan etkinlik için resmi kurumlarla görüşmelerin sürdüğü belirtildi. 

“Gösterdiğiniz ilgi ve alaka için çok teşekkür ediyoruz”
Etkinlik içeriği tam olarak netleşmediği için sürece dair kesin bilgiler paylaşamadıklarını belirten ÇABİP yetkilileri yaptığı açıklamada "13. Çanakkale Bisiklet Turu Şehitlere Saygı Sürüşü ile ilgili olarak uzun süredir sizlerden binlerce mesaj, yorum, e-posta ve telefon almaktayız. Gösterdiğiniz ilgi ve alaka için çok teşekkür ediyoruz. Çanakkale Bisiklet Platformu gönüllüleri, Çanakkale Bisiklet Turu ve diğer projelerini gönüllü olarak, iş ve özel hayatlarından fedakârlık yaparak planlamakta ve gerçekleştirmektedir. 13. kez düzenlenecek olan Çanakkale Bisiklet Turu – Şehitlere Saygı Sürüşü için uzun süredir kamu kurumlarının temsilcileriyle görüşmeler yapmaktayız. Ancak etkinlik içeriği tam olarak netleşmediği için sizlerle sürece dair kesin bilgiler paylaşamıyoruz. Çalışmalarımıza ve etkinlik içeriğinin netleşmesi adına ilgili kurum ve kuruluşlarla görüşmelerimize devam ettiğimizi duyururuz. 8 Eylül 2024 tarihinde kimselere söz vermemenizi, pedallarımızın her zaman olduğu gibi bu yıl da Çanakkale Bisiklet Turu Şehitlere Saygı Sürüşü'nde döneceğini sizlerle paylaşmaktan mutluluk ve gurur duyduğumuzu belirtmek isteriz." İfadelerini kullandı. 

AK Parti Çanakkale'de Makas dönemi sona erdi AK Parti Çanakkale'de Makas dönemi sona erdi

Tüm bisiklet tutkunlarının 8 Eylül`de bir araya gelmeye davet edildiği, ÇABİP tarafından gerçekleştirilen bu anlamlı etkinliğe yüksek katılım sağlanması bekleniyor.

Muhabir: Senem Erdem İnal