ÇOMÜ’de iyi ebelik ve sürdürülebilirlik adımları ÇOMÜ’de iyi ebelik ve sürdürülebilirlik adımları

Çanakkale ile Gelibolu ilçesi arasında ulaşımı sağlayan Gelibolu Birlik ve Gelibolu Yarımada firmaları bugün itibariyle sefer tarifelerinde bir değişikliğe gitti.

Gelibolu Yarımada ve Gelibolu Birlik sosyal medya hesaplarından duyuru yaparak 30 Eylül Pazartesi gününden itibaren ulaşım saatlerinde değişiklik yaptıklarını bildirdi. Buna göre, 1915 Çanakkale Köprüsü üzerinden yapılan seferlerde Gelibolu’dan son aracın saat 18:30’da, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Hastanesinden ise 18:55’te hareket edeceği bildirildi. Daha önce Gelibolu’dan Çanakkale’ye son araç 19:30’da, ÇOMÜ Hastanesi’nden ise 20:10’da kalkıyordu.

Diğer yandan sefer saatlerinde de bir değişikliğin de Gelibolu-Kilitbahir hattında yapıldığı aktarıldı. Burada da Gelibolu’dan Kilitbahir’e artık son araç saat 19:35’te, Kilitbahir’den ise saat 20:45’te kontak açacak. Daha önce Gelibolu’dan Kilitbahir’e son kalkış 20:35’de, Kilitbahir’den ise21:45’te gerçekleşiyordu. Yaz ayının sona ermesiyle birlikte seferlerde son hareket saatleri değişmiş oldu.

Muhabir: Murat Yüksel