Çanakkale açıklarında depremler devam ediyor Çanakkale açıklarında depremler devam ediyor

Çanakkale'nin en önemli tarım bölgelerinden biri olan Bayramiç ilçesinde, üreticilerin kendi ürettiği Bayramiç beyazı, reçel, fındık, erişte ve pek çok organik meyve sebze gibi ürünleri satışa sunduğu organik pazarı Çanakkale Tarım ve Orman Müdürü Nazan Türkarslan ziyarette bulundu.

Nazan Türkarslan, Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde gerçekleştirdiği organik pazar ziyaretinde  kendi tarlalarında yetiştirdikleri ürünleri ve el yapımı gıdaları Ayazma ve Evciler bölgesinde  pazarda vatandaşlar için satışa sunan üreticilerle bir araya geldi. Pek çok ürünün yetiştiği Bayramiç'in bereketli topraklarında kendi ürünlerini satışa sunan üreticilerle bir araya gelen Türkarslan, gerçekleştirdiği ziyarete ilişkin yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“120 den fazla ürün çeşidi içerisinde fındıkta yetişen ilimizin bereketli topraklarından  Bayramiç ilçesi Ayazma ve Evciler bölgesinde kendi yetiştirdikleri ürünlerini tüketicilerle buluşturan üreticilerimizi ziyaret ettik. Bereketli bol kazançlar diliyoruz”

Muhabir: Senem Erdem İnal