Çanakkale'de bulundu 4 bin yıllık olduğu anlaşıldı (TIKLA İZLE) Çanakkale'de bulundu 4 bin yıllık olduğu anlaşıldı (TIKLA İZLE)

Gürkan Develi’nin “Bir Kolaj İşçisinin Günlüğünden” isimli kişisel kolaj sergisi, Çanakkale Belediyesi Yazar ve Sanatçı Evi'nde ziyarete açıldı. Sanatçının uzun süredir üzerinde çalıştığı eserler, sanatseverlerin beğenisine sunuldu. 2 Temmuz 2024 Salı günü gerçekleşen açılış töreniyle kapılarını ziyaretçilere açan sergi, davetlilerden tam not aldı. Açılış törenine, Çanakkale’nin önde gelen sanatçıları, sanatseverler ve belediye yetkilileri katıldı. Serginin açılışında konuşma yapan Gürkan Develi, eserlerinin arka planını ve ilham kaynaklarını ziyaretçilere anlattı. Develi, kolaj tekniğinin kendisi için ifade ettiği anlamı ve bu sergideki çalışmalarının sürecini paylaştı. Sergiyi ziyaret eden sanatseverler, Gürkan Develi’nin rehberliğinde eserleri yakından inceleme fırsatı buldular. Develi, kolaj çalışmalarının detaylarını ve her bir eserin hikayesini anlatarak ziyaretçilere eserlerine dair derin bir bakış sundu. Sanatçı, kolaj sanatının incelikleri ve kullandığı teknikler hakkında da bilgiler verdi. Büyük beğeni toplayan kişisel kolaj sergisi, ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü. Sanatseverler, sergilenen eserlerin derinlik ve estetik açıdan etkileyici olduğunu belirttiler. Gürkan Develi’nin özgün tarzı ve yaratıcı yaklaşımı, sergiye gelenlerin takdirini kazandı.

Sergi Süresi ve Ziyaret Saatleri
Sanatseverler, bu eşsiz sergiyi 16 Temmuz 2024 Salı gününe kadar Çanakkale Belediyesi Yazar ve Sanatçı Evi'nde ziyaret edebilirler. Sergi, her gün belirli saatler arasında ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek. Gürkan Develi’nin “Bir Kolaj İşçisinin Günlüğünden” sergisi, sanata ilgi duyan herkes için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

Muhabir: Senem Erdem İnal