Öğrencilerin yaz aylarını spor ile değerlendirmesini sağlamak ve Kulübün altyapısına uygun sporcu seçimleri yapmak amacı ile yaz başında Bigaspor tarafından başlatılan spor okulu düzenlenen törenle tamamlandı. Onlarca Bigalı genci yaz boyunca spora kazandırmak için yapılan çalışmalar kapanış programı ile sona erdi.  Kulüp tarafından düzenlenen  kapanış programına  Biga Kaymakamı Ercan Kayabaşı, Belediye Başkanı Alper Şen, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Celal Avcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, Bigaspor Başkanı  Levent Şahin, siyasi parti temsilcileri , eski kulüp yöneticileri, sporcular ve aileleri katıldılar.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan Kapanış töreninde bir konuşma yapan Bigaspor Başkanı  Levent Şahin“Geleceğin yıldızlarını keşfetmek ve altyapımıza güç katmak için harika bir yazı geride bıraktık. Genç yeteneklerimiz, sahada gösterdikleri performansla bizlere umut verdi. Bu sadece bir başlangıç! Altyapımızda yetişen bu gençler, gelecekte Bigaspor’un başarısında büyük rol oynayacak.  Gençlerimize ve emeği geçen tüm antrenörlerimize teşekkür ederim.  Birlikte daha güçlü bir geleceğe yürüyoruz. Bir teşekkür de forma ve teçhizat sponsorlarımıza yapıyorum” dedi.

220 Çocuğa Futbol Eğitimi Verildi

Başkan Levent Şahin, konuşmasınd ayaz okuluna da değinerek yaptığı değerlendirmede “Geçtiğimiz üç ay boyunca 220 çocuğumuza futbol eğitimi vererek onları futbolun temel becerileri ile tanıştırdık. Ancak bu eğitimler yalnızca fiziksel gelişimlerini değil aynı zamanda zihinsel ve sosyal becerilerini de destekleyen bir süreç oldu. Çocuklarımızın bu sürece gösterdiği çaba ve azim bizleri son derece gururlandırıyor. 31 temmuzda başladığımız bu görev sadece bu günü değil aynı zamanda Bigasporu’muzun geleceğini inşa etmeyi amaçlıyor. Bizler çocuklarımızın hem spor hem de  hayat yolculuklarında sağlam adımlarla ilerleyebilmeleri için onlara en iyi eğitimi sunmayı hedefliyoruz. Futbol onların fiziksel gelişimini desteklerken aynı zamanda disiplin, sabır, takım çalışması ve liderlik gibi hayat boyu fayda sağlayacak değerleri kazanmalarını da sağlıyor” dedi.

Yeni Bir Döneme Giriyoruz

Fenerbahçe derbi öncesi hata yapmadı Fenerbahçe derbi öncesi hata yapmadı

Bigaspor Başkanı  Levent Şahin, Bigaspor’un yeni bir dönem girdiğini belirttiği açıklamasında “7 Eylül itibariyle Bigaspor futbol okulu olarak yeni bir döneme giriyoruz. Konusunda uzman hocalarımız ile yıl boyunca Cumartesi ve Pazar günleri devam edecek olan futbol okulumuzda çalışmalara başlayacağız. Bu okul yalnızca bir spor eğitim merkezi değil, aynı zamanda Bigasporun geleceği için bir alt yapı kaynağı olacak. Burada yetişen çocuklarımız yarının başarılı sporcuları, liderleri ve toplumumuza katkı sağlayacak bireyleri olarak yetişecek. Hedefimiz bu alt yapıdan yüzlerce oyuncu kazandırmak" dedi.

Yapılan  konuşmaların ardından okulu başarı ile tamamlayan sporculara belgeleri protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

Muhabir: Cuma Deren