Festival kapsamında gerçekleştirilen konser, bölge halkı ve ziyaretçilere unutulmaz anlar yaşattı. Festivalin en ilgi çekici anlarından biri, ünlü sanatçı Petek Dinçöz'ün sahne almasıydı. Hafta sonu düzenlenen konser, il merkezi ve çevre ilçelerden gelen vatandaşlarla doldu taştı. Konser alanında; Ezine Kaymakamı Yunus Kızılgüneş, Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel, siyasi parti temsilcileri ve bölgeyi gezmek için gelen vatandaşlar da yer aldı. Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu, festivalin finalinde Petek Dinçöz’ü "Zeytin Güzeli" ilan etti. Festival kapsamında düzenlenen güzellik yarışmasında, ünlü sanatçıya festivalin güzellik tacı takıldı. Konserin sonunda Dinçöz, seyircileriyle adeta bir bütün oldu ve şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendirdi.

Başkan Erkek, belediye önünde eylem yapan işçilerle görüştü Başkan Erkek, belediye önünde eylem yapan işçilerle görüştü

Başkan Oruçoğlu'ndan Muhteşem Düet

Konserin sürprizi ise Başkan Mevlüt Oruçoğlu'nun Petek Dinçöz ile gerçekleştirdiği düet oldu. Dinçöz, son şarkısında mikrofonu Oruçoğlu'na uzatarak birlikte söyledikleri şarkıyla dinleyicilerden büyük beğeni topladı. Oruçoğlu'nun performansı, sahneye çıkarak şarkıyı seslendirmesi ile hayran bıraktı. Zeytin Festivali, sadece konserle sınırlı kalmadı. Bir hafta süren festival boyunca, çeşitli konserler, oyunlar ve etkinliklerle belde oldukça hareketli günler yaşadı. Festival, Geyikli’nin organik zeytin ve zeytin ürünlerini tanıtmanın yanı sıra, turizm açısından da büyük bir katkı sağladı.

Festivalin sonunda Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu, etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen sponsorları tek tek anons ederek plaketlerle ödüllendirdi. Oruçoğlu, festivalin başarısına katkıda bulunan herkese teşekkür ederek, benzer etkinliklerin devam edeceğini duyurdu.

Muhabir: Veysel Akın Salkın