Yenice Belediyesi, İlçe hastanesinde genişleyen sağlık hizmetlerinde ortaya çıkan cihaz eksikliklerine destek olmak amacı ile hastaneye Endoskopi ve Video Laringoskop cihazı kazandırdı.

Çanakkale’de üniversiteli Zeliha'nın öldüğü kazada ilk duruşma! Çanakkale’de üniversiteli Zeliha'nın öldüğü kazada ilk duruşma!

Cihazın Hastaneye kazandırılması ile ilgili Yenice Belediyesinden yapılan açıklamada “İlçemiz Hastanesine kazandırdığımız yeni Endoskopi Sistemi ve Video Laringoskop cihazları hayırlı olsun. Yenice Devlet hastanemizde Genel Cerahi Uzmanı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Anestezi Ve Reanimasyon Uzmanı görev yapmakta olduğu ve uzmanlarımızın  teknik açıdan ihtiyaç duydukları iş ve işlemlerinin bir çoğunu karşılar nitelikte, bir çok işlemin tek bir cihazda yapabilen son teknoloji Endoskopi ve Video Laringoskop cihazı belediyemizce temin edilip, halkımızın hizmetine sunulmuştur. Bu değerli cihazların ilçemize kazandırılmasında emeği geçen Kale Grubu Başkanı ve CEO'su Zeynep Bodur Okyay hanımefendiye teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadelerine yer verildi.

Kaynak: Haber Merkezi