Çanakkale’de köylünün bulduğu 109 yıllık top mermileri böyle imha edildi (TIKLA İZLE) Çanakkale’de köylünün bulduğu 109 yıllık top mermileri böyle imha edildi (TIKLA İZLE)

Troya Müzesi'nde gerçekleşen sergide, birbirinden etkileyici eserler yer alıyor. Eserlerini Troya`dan ilham alarak hazırlayan Sevim, Troya'nın binlerce yıllık tarihini ve kültürel mirasını günümüze taşıyor. Göksel Sevim, seramik ve çeşitli sanat eserlerinde Troya'yı resmederek bu antik medeniyetin figürlerini ve yaşanmışlıklarını gözler önüne seriyor.

Ziyaretçilere, tarihin derinliklerine doğru bir yolculuğa çıkarak, Troya'nın büyüleyici dünyasını keşfetme fırsatı sunan Sevim, seramik ve çeşitli sanat eserlerinde Troya'nın zengin tarihini ve kültürel mirasını sanat eserlerine yansıtarak, geçmişle bugün arasında bir köprü kurmayı başarıyor. Sergilenen eserler, sanatseverler tarafından büyük ilgi görüyor ve özellikle seramikler ile tablolar, dikkat çekici figürleriyle izleyicileri adeta büyülüyor.

Sergi Devam Ediyor
Sergi, 5 Temmuz'a kadar Troya Müzesi'nde ziyarete açık olacak.Bu eşsiz sergiyi kaçırmak istemeyen sanatseverler, Troya'nın yeniden hayat bulduğu bu özel etkinlikte,yeniden tarihi keşfetmenin keyfini yaşayacak.
 

Muhabir: Şahver Banu Çağlak