Genç Başkan Zeynep Çelik’ten sanayi esnafına ziyaret Genç Başkan Zeynep Çelik’ten sanayi esnafına ziyaret

10 Ağustos’ta gerçekleşen açılış töreninin ardından konserler, tiyatro, söyleşi, sergi, spor ve çocuk etkinlikleri gibi içeriklerle şehrin birçok yerinde kutlanan 61. Uluslararası Troia Festivali, dördüncü gününde de çeşitli gösteriler ve konserlerle vatandaşların eğlenceli anlarına sahne oldu. 
Troia Festivali'nin dördüncü gününde  Barış Kordonunun eşsiz boğaz manzarasında, Boğazın Efeleri'nin dans gösterileri ve Emrullah Katırcıoğlu Orkestrası’nın hareketli şarkıları ile vatandaşlar eğlenceli anlar yaşadı. 
Çimenlik Kalesi'nde sahne alan Norveç’in başarılı caz grubu Mats Eilertsen Trio, sergilediği birbirinden başarılı performanslarla vatandaşlar tarafından çok beğenildi. Büyüleyici melodilerin tarihi atmosferle birleştiği konserde Norveçli sanatçıların performansı ayakta alkışlandı. 
Özgürlük sahnesinde ise 1984'te kurulan, Türkiye'nin ilk Türkçe sözlü alternatif rock grubu Bulutsuzluk Özlemi vardı. Birbirinden güzel eserleriyle Çanakkaleli hayranlarına adeta  80'ler ve 90'lar havası estiren grup, yeniden anıları yaşattığı şarkılarıyla vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

Muhabir: Şahver Banu Çağlak