Başmüdür Aksu, üreticilere 15 rutubetin üzerindeki ürünü ofise getirmemesini ve açıklanan fiyat altında ürünlerin satılmamasını rica etti.

Damlama sulama sistemi ile hem verimli hem de sağlıklı çeltiklerin yetiştirildiği Biga İlçesinde  önceki gün düzenlenen törenle hasadı gerçekleştirildi. Bereketli topraklarında  çeltik yetiştiren  Biga İlçesini ziyaret eden Türkiye Mahsulleri Ofisi  Balıkesir Başmüdürü Salih Aksu , üreticilerle de bir araya geldi. Biga İlçe Tarım ve Orman Müdürü Fevzi Atmaca, Biga Ziraat Odası Başkanı Güray Ergün, Meclis Başkanı Taner Kömürcü ve üyelerin katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda Başmüdür Aksu önemli açıklamalarda bulundu.

Çanakkale’de 'Gaziler Günü' törenle kutlandı Çanakkale’de 'Gaziler Günü' törenle kutlandı

TMO Başkanı  Aksu, yaptığı açıklamada üreticilerden rica ederek "TMO olarak üreticimizin her zaman yanındayız, üreticimizin ve tüketicimizin beklentilerini karşılayacak bir fiyat politikası üzerinde çalışıyoruz. Üreticimizden biraz sabırlı olmasını istiyoruz. Üreticimizin 15 rutubetin üzerindeki ürünü ofise getirmemesini ve açıkladığımız fiyatın altına dışarıya ürün vermemelerini rica ediyorum. Çünkü personel, yer ve bütçe kısıtımız yok” dedi.

Muhabir: Cuma Deren