Lapseki Belediye Başkanı Atilla Öztürk, göreve geldikten sonraki ilk 100 gün içerisinde birçok projeyi hayata geçirdi. Bu projelerden biri de, Dalyan Mahallesi sakinlerinin yıllardır beklediği semt pazarının yeniden kurulması oldu. Başkan Öztürk'ün bu adımı, mahalle halkı tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı.

207 kiloluk dev orkinos yakaladı (TIKLA İZLE) 207 kiloluk dev orkinos yakaladı (TIKLA İZLE)

31 Mart yerel seçimlerinde Dalyan Mahallesi sakinlerinin en çok talep ettiği projelerden biri olan semt pazarı, Başkan Atilla Öztürk'ün göreve gelmesiyle birlikte hızla hayata geçirildi. Dalyan Mahallesi Semt Pazarı, ilk kez bu Perşembe günü kurularak vatandaşların hizmetine açıldı. Pazarda esnaf katılımı az olmasına rağmen, mahalle sakinlerinin ilgisi oldukça yoğundu. Dalyan Mahallesi Semt Pazarı, ilk gününde yoğun ilgi gördü. Mahalle sakinleri, semt pazarının yeniden kurulmasını sevinçle karşıladı ve alışveriş yapmak için pazara akın etti. Pazarın kurulması, mahallede sosyal bir hareketlilik yaratarak, vatandaşların bir araya gelmesine ve sosyalleşmesine de olanak sağladı. Pazarda taze meyve, sebze, giyim ve çeşitli ev ihtiyaçları gibi birçok ürün satıldı.

Belediye Başkanı'ndan Ziyaret
Semt pazarının ilk gününde Belediye Başkanı Atilla Öztürk de pazarı ziyaret ederek vatandaşlar ve pazar esnafı ile bir araya geldi. Başkan Öztürk, esnafla sohbet ederek onların sorunlarını ve taleplerini dinledi. Vatandaşlarla da görüşen Öztürk, pazarın mahalleye hayırlı olmasını dileyerek, mahalle sakinlerinin memnuniyetini yerinde gözlemledi.  Pazarla ilgili vatandaş ve esnafla sohbet eden Başkan Atilla Öztürk “Dalyan Semt Pazarımız açıldı! İlk gününde yoğun ve büyük ilgi gören pazarımız Dalyan sakinlerinin haftalık ihtiyaçlarını gidermek için her perşembe öğleden sonra hizmet verecek” diye konıştu.

Muhabir: Coşkun Balcı