90 yaşındaki üç kadından uzun ömrün sırrı 90 yaşındaki üç kadından uzun ömrün sırrı

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen bu festival, belde halkına ve ziyaretçilere birbirinden eğlenceli etkinlikler sunacak. 6 Temmuz 2024 Cumartesi günü başlayacak olan festivalin ilk gününde, ünlü müzik grubu Ceylan Müzik sahne alacak ve belde sakinlerine keyifli bir müzik dinletisi sunacak. Ardından, Darbuka Ritim grubu sahneye çıkarak benzersiz ritimleriyle festivale ayrı bir renk katacak. Konserin sunuculuğunu ise Sevtuğ Kasapbaşoğlu üstlenecek.

Merve Özbey ile Unutulmaz Bir Gece
Gecenin ilerleyen saatlerinde, Türkiye'nin sevilen sanatçılarından Merve Özbey sahne alacak. "Duman" ve "Helal Ettim" gibi hit şarkılarıyla tanınan Özbey, festivalde unutulmaz bir performans sergileyecek. Liman Sahası'nda saat 21.00'de başlayacak bu konser

İkinci Gün: Yarışmalar ve Eğlence
7 Temmuz 2024 Pazar günü festivalin ikinci gününde, saat 16.00'da başlayacak etkinlikler kapsamında yağlı direk yarışmaları, yelken ve yüzme yarışmaları düzenlenecek. Bu etkinlikler, belde halkına ve ziyaretçilere eğlenceli ve heyecan dolu anlar yaşatacak. Festival çocuklar da  özel etkinlikler sunacak.Çocuk oyun parklarının kurulacağı festival alanında, minikler için çeşitli eğlenceler düzenlenecek. Çocuklar, festival boyunca güvenli ve eğlenceli vakit geçirebilecek.

Bölge Halkına Güzel Bir Hafta Sonu
Karabiga Priapos Deniz Festivali, bölge halkına ve ziyaretçilere dolu dolu bir hafta sonu vaat ediyor. Çeşitli müzik dinletileri, yarışmalar ve çocuk etkinlikleri ile herkesin keyif alacağı bir ortam sağlanacak. Festival, belde halkının sosyal yaşamına hareket katarken, dışarıdan gelen ziyaretçilere de unutulmaz anılar biriktirme fırsatı sunacak..

Muhabir: Şahver Banu Çağlak