10 yaşındaki kız çocuğu her yerde aranıyor 10 yaşındaki kız çocuğu her yerde aranıyor

İzmir'in Torbalı ilçesinde uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen bir genç, tartıştığı anne ve babasını tabancayla vurup sonra aynı silahla kendi kafasına ateş etti. Meydana gelen korkunç olayda anne ve baba hayatını kaybederken, katil oğul ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
Olay akşam saatlerinde, ilçeye bağlı Tepeköy Mahallesindeki bir evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen K. Y. (25), henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı annesi S. Y. (48) ve babası H. Y. (50) ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesinin ardından K. Y., annesi ve babasına ateş etti. Anne ve baba kanlar içerisinde yere yığılırken K. Y., aynı tabanca ile kendi kafasına ateş etti.
Silah seslerini duyan ve evde bulunan ailenin küçük kız çocuğu A.D.Y. (13), odaya girdiğinde annesi, babası ve ağabeyini kanlar içerisinde yerde gördü. Hayatının şokunu yaşayan çocuk durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirirken, ihbar üzerine eve polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde anne ve babanın hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralı olduğu tespit edilen K. Y. ise, sağlık ekipleri tarafından ambulansla Torbalı Devlet Hastanesine kaldırıldı. Anne ve babanın cenazeleri, yapılan incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, hastanede tedavisi süren K. Y.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Kaynak: İHA