2024 Balkan Kupası'nda şampiyon Galatasaray oldu 2024 Balkan Kupası'nda şampiyon Galatasaray oldu

Fransa’nın Paris kentinde düzenlenen 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları’nda Türkiye’yi ve Çanakkale’yi uluslararası arenada temsil eden milli sporcular Ulaş Berkim Tümer ve Merve Vatan, Çanakkale’de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Kalkan eşliğinde sporcular ve aileleri, şehirdeki çeşitli kamu kurumlarına ziyaretlerde bulundu. Ziyaretlerin ilk durağında, Çanakkale Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman, sporcuları makamında ağırladı. Milli sporculara başarı belgesi takdim eden Vali Toraman, Türkiye’yi uluslararası arenada başarıyla temsil eden sporcuları tebrik ederek, onlara spor yaşamlarında başarılarının devamını diledi.

Milli sporcular, Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek ile de bir araya geldi. Başkan Erkek, olimpiyatlara katılarak ülkemizi gururla temsil eden Merve Vatan ve Ulaş Berkim Tümer’e teşekkür ederek, kendilerine Çanakkale Seramiği ve Nutuk hediye etti. Başkan Erkek, bu başarıların genç sporcular için bir ilham kaynağı olduğunu ifade etti. Ziyaretler kapsamında, sporcular ve aileleri, Çanakkale Güzelyalı Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Merkezi’ni de gezdi. Yetkililerden merkezin olanakları hakkında bilgi alan sporcular, Çanakkale’nin sporcu yetiştirme konusundaki potansiyelini de yakından görme fırsatı buldular.

Muhabir: Senem Erdem İnal