Fenerbahçe’nin Seçimli Olağan Genel Kurulu’nda büyük bir ilgiyle takip edilen seçimlerde Ali Koç, oyların büyük bir çoğunluğunu alarak bir kez daha başkanlık koltuğuna oturdu. Fenerbahçe Kulübü'nün Seçimli Olağan Genel Kurulu’nda gerçekleştirilen başkanlık seçimleri, Türkiye’nin gündemine oturdu. Seçimde adaylar Aziz Yıldırım ve Ali Koç arasında kıyasıya bir rekabet yaşandı. Yaklaşık 27 bin üyenin oy kullandığı seçimde, Fenerbahçe tarihinin en yüksek katılımlı başkanlık seçimi gerçekleşti. Oy verme işlemleri, toplam 47 sandıkta yapıldı ve oy sayımına geçildiğinde büyük bir heyecan yaşandı.

Ali Koç Üçüncü Kez Başkan
Sonuçların açıklanmasıyla birlikte, mevcut başkan Ali Koç, kullanılan toplam 27.489 oyun 16.464’ünü alarak üçüncü kez başkan olarak seçildi. Ali Koç, 2027 yılına kadar Fenerbahçe Spor Kulübü’nün başkanlık görevini sürdürecek. Seçim sonuçlarının ardından Koç, taraftarlar ve kulüp üyeleri tarafından tebrik yağmuruna tutuldu.

Çanakkale’de köylünün bulduğu 109 yıllık top mermileri böyle imha edildi (TIKLA İZLE) Çanakkale’de köylünün bulduğu 109 yıllık top mermileri böyle imha edildi (TIKLA İZLE)

Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek'te, Fenerbahçe’de üst üste üçüncü kez başkan seçilen Ali Koç’u resmi sosyal medya hesabı üzerinden tebrik etti. Erkek, Ali Koç ve yönetim kurulunu kutlayarak şu açıklamayı yaptı: “Yeniden Başkan seçilen Sayın Ali Koç’u ve yönetimini tebrik ediyor, üstün başarılar diliyorum. Hayırlı olsun.”

Muhabir: Coşkun Balcı